Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mmmj

CZY JESTESCIE SZCZESLIWI W ZYCIU,CZY UKłADA SIE WAM TAK JAK CHCECIE, CZY BIERZEC

Polecane posty

Wiadomo raz jest lepiej raz gorzej ,czasem idziemy do pracy ktora nie znosimy a jednak trzeba zyc i cieszyc sie kazda chwila bo zycie takie jest krotkie/

Gość Ich glaube nicht
tak uklada nam sie, dlatego siedzimy tu na kafeterii, bo mamy wspaniale zycie i cudowne. Czy sądzisz że jeśli ktoś tutaj siedzi a w tym czasie byłby z przyjaciółmi, chłopakiem, dziewczyną to zalicza się do osób szczęśliwych?

SIEDZENIE TUTAJ NIE MA NIC WSPOLNEGO Z NIESZCZESCIEM

Gość defaw
CZY JESTESCIE SZCZESLIWI W ZYCIU,CZY UKłADA SIE WAM TAK JAK CHCECIE, CZY BIERZECIE Z ZYCIA CO NAJLEPSZE?" na wszystko jest jedna odpowiedz: NIE

Właśnie, tu siedzą tylko ci co przegrali życie i mają defetystyczny stosunek do życia :-D

Gość bro...da
Ja jestem bardzo szczęśliwa,a siedze na kafeterii dla zabicia czasu,bo kiedy nie ma w domu mojego ukochanego tęsknie i jest mi zle.A tak moge przynajmniej poczytac o ludzkich problemach i dylematach. Ale tak-jestem szcześliwa i układa mi sie w zyciu doskonale.Mam cudownego męża,wspaniałe córeczki i prace którą lubię.A to ze nie mam wymarzonego domu i porządnej fury to nie ma znaczenia.

Gość szczesciara jedna
Generalnie zycie ostatnio jest dobre dla mnie i mojej rodziny. Jestesmy zdrowi, materialmie jest ok, dobrze sie z soba czujemy. Ale roznie bywalo.

kiedyś byłam szczęśliwa, układało mi się świetnie, kafeterię czasem odwiedzałam. teraz nie jestem szczęśliwa, nie układa mi się, kafeterię czasem odwiedzam. więc wszystko jasne.

Gość Eddddddddddosław
ładne dziewczyny lubię bzykać, z brzydkimi lubię rozmawiać, z bardzo brzydkimi się przyjaźnić, jakto jest, czemu ładne dziewczyny są takie głupie?