Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lklok

i co mam zrobic?

Polecane posty

Gość lklok

problem śmieszny ale dla mnie dość poważny..Mój facet nie myje zębów..;/twierdząc że przeciez nie ma kiedy rano wstaje to się tylko szybko szykuje i wypad..mówię mu ze nie rozumiem jak można nie umyc zębów po przebudzeniu on nie widzi problemu a mnie to coraz bardziej odpycha..:(dziś własnie nieżle pokłocilismy się o to..i co mam zrobić?jak przetłumaczyc?

Gość taka jakas see
mam ten sam problem czasem jak otworzy buzie to jestem przerazona i nie cche sie z nim calowac od dawna!

Gość o kurcze......
to nie śreniowiecze-myślałam,że wszyscy już myją zęby-ja nie jestem jakąś przesadną pedantką ale z takim brudasem bym nie mogła być :P

Gość a moj keidys przyszedl na rand
ke bez majtek, nie wiem czemu. nie mial czystaych czy co? dla mnie to oblesne i koles jst brudasem po prostu

Gość lklok
ale widzisz mój na wszystko ma wytłumaczenie a osad to od kawy i papierosów..jak można nie umyć zębów?nie wymagam aby robił to po każdym posiłkuale chociaż rano i wieczorem..jak można powiedzieć że nie ma czasu umyć zębów no jak?a siku miał czas zrobić..;/

Gość lklok
poradzcie coś błagam...

Gość taka jakas see
ja mu powtarzam to sie na mnie wydzira,ze nie moja sprawa musz sie troche poobrazac i sie ugnina

Gość najlepsza babska metoda
jecz jecz jecz zacznie myc zeby tylko zeby uniknac twojego jeczenia.

Gość taka jakas see
powiem ci,ze najczesciej to sa nawyki wyciagniete z domu u niego nikt go nie gonil do lazienki wiec teraz sa skutki facetowi trzeba upajac od poczatku pewnie zasady

Gość taka jakas see
wpajac

Gość bhjkjkjkjk
ile ma lat

Gość lklok
no tak..ale on na wszystko ma wytłumaczenie..dziś sie wkurzył bo przecież specjalnie spieszył sie do mnie a ja mu wyjechałam z taka bzdetą a dla mnie to super ważne..jeśli nawet nie chce robic tego dla mnieniech zrobi dla siebie..zęby zaczną mu wypadać to się może opamięta;/ kurna noo

Gość lklok
28..co mi z tej gumy..mam świadomośc ze ich nie mył i to mnie odpycha;/dla mnie to jest straszne!te jedzenie gnije itd..

Gość taka jakas see
to jak bedzie do ciebie gadal to sie odsuwaj dajac do zrozumieniaze brzydko mu pachnie a o buziakach niech zapomnie puki zebow nie umyje zrob terror

Gość lklok
i myslisz ze tym go zmusze?przeciez to głupio uparte dziecko;/ale postaram sie:)zrobie mu masakre:Doby podziałało..ale zaraz bedą fochy że on pracuje cały dzien ze sie spieszyl ze nie ma czasu myslec o glupotach..jejku jak ja go znam..

najlepiej daj sobie na pulpit przystojniaka z zajebistymi bialymi zebami i bedzie ok;p;p

Gość lklok
Arafacia:D:D:D to Ci się udało:D..szybko by zmieniał pulpit ale kto wie może to i dobry pomysł..pozazdrosci i może zacznie..najpierw to aby zrozumiał że tak nie można robić:P wtedy już bede happy a pózniej małymi kroczkami do przodu..

Gość taka jakas see
skoro on sie zachowuje jak dzieciak to t tez sie tak zachowuj! skoro ma wymowki to powiedz zeby wstawal 5 min wczesniej i znalazl czas na umycie zebow

ostatnio gdzies słyszalam, że 20% Polakow i 11% Polek nie myje zębów. Jakoś mi się to w głowie nie mieści.

Gość taka jakas see
ta to moze lepiej walnij tapete pasty do zebow na pulpicie

Gość tez przez to przeszlam
wreszcie zaczelam stac nad nim i pilnowalam jak wlasnego dziecka,nie dalam mu wyjsc z lazienki dopoki nie umyl zebow.rozstalismy sie jednak z innego powodu

Gość lklok
rozstanie mi nie w głowie jednak miło by było pocałowac się z takim czystym i wypachnionym facetem..przecież to sama przyjemnośc..a w takim wypadku męczarnia;/jednak najbardziej śmieszą mnie te wymówki..no jak dzieciak 5-cio letni..

Gość znów szpunt
tym razem gdzie indziej

Gość usmiechnieetaa
moj jest czyscioszkiem ale za to... ciamka jak je nie umiem tego sluchac jak jemy to ciagle sie nad tym skupiam rajuuuu

Gość lklok
ehh żeby on tylko camkał..byłabym wniebowzieta:)nie potrafi zadbac o siebie,jemu jest to obojetne jak wyglada i co kto o nim mysli..ile ja wojny stoczyłam aby zaczal sie normalnie ubierac...ale...jak dopadnie jeden swterek to bedzie tydzien nosil bo przeciez mowilam ze ladnie wyglada..ile on ma wad:P ale kocham jak nigdy:)