Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy szamponetka

farbowanie szmponetka co 2 tygodnie

Polecane posty

Gość czy szamponetka

mocno niszczy wlosy? mam juz sporo siwych wlosow i musze je czesto farbowac bo co 2 tygodnie mam juz sporo odrostow tak szybko mi rosna wlosy. ostatnio farbuje szamponetka co 2 tygodnie bo to chyba lepsze wyjscie niz farba ktora i tak musze czesto nakladac bo po 2 tyg mam juz odorsty i potem kolejne 2-3 czekam jak na zabawienie zebym mogla ponownie pofarbowac gdyz zawsze czekam zeby miedzy jednym a drugim farboweaniem farba minely przynajmiej 4 tygodnie

Gość Sabinosss
kiedys robiłam szamponetką, kolor jest słabszy. Ale nie każdy kolor pokrywa siwe włosy. Jeśli masz zamiar farbować co 2tyg, to lepiej szamponem! Ale może tak często nie trzeba? Ja gdy mam już odrosty małe to nie mam fryzur z przedziałkiem, tylko pod górę i tego tak nie widać. Farbuje co ok1-2miesiące a czasem nawet co 3 ;)

Gość uppppppppppppp
co 2-3 miesiace??? no u mnie to nie wchodzi w rachube niestety bo mam juz duzo siwych wlosow. praktycnie wogole nie zwiazuje wlosow bo mam siwe cale skronie. z natury jestem szatynka wiec siwizna jest mocno widoczna. z kolei nie moge przejsc na jasnejsze kolory typu blond jakis bo jeszcze mam jednak w niektorych miejascach swoje naturalne wlosy i nawet jak farbuje jakims jasnym brazem to przy skorze wychodzi takki rudawy a oncowki wychodza ciemne. normalnie koszmar denerwuja mnie te moje wlosy i na dodatek sie nie ukladaja i sa cienkie