Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiecie moze i dziwka

Spotykalam sie na sex z rozwodnikiem było OK a teraz on nie chce

Polecane posty

Gość powiecie moze i dziwka

spotylakam sie pol roku na sex z rozwodnikiem tak 2 razy w miesiacu mozecie mnie krytykowac ale jestem sama od 4 lat i brakowalo mi juz bardzo sexu w łóżku było ok a ja staralam sie nie byc kloda mowil ze nie szuka stalego zwiazku za bardzo sie zraził!!!! jednak była miedzy nami tak jakby przyjazn bo gadalismy na wszystkie tematy i doradzalismy sobie teraz urwal kontakt calkiem wczesniej zaczal przesuwac spotkania i nie przychodził zawsze był chetny a teraz nie moge go namowic na sex!!!!!!!!!!!!! raczej nie ma szans zeby wrocil do bylej zony POZNAL INNA ? ZAKOCHAL SIE ?????????? ALE JAZDA.....

Gość januszek kapciuszek
pewnie poznał inną co mu lepiej du-py daje, tez bym tak robił po rozwodzie,przy zadnej dupie bym sie nie utrzymał.

może zbyt duża więź się zaczęła zawiązywac i wystraszył sie , zreszta nie wiem kto tam za facetami trafi :p

Gość sratytaty
"zasługujesz na kogoś lepszego" to tylko wymowka :O poznał kogos innego , to proste

Gość kobitka z jajami
świeta prawda daj sobie spokuj z tym dziadem.

Gość kobitka z jajami
Wiesz co kobieto ? jak dla ciebie tylko duży fiut ma znaczenie to ja ci serdecznie współczuję

Gość kobitka z jajami
I zazdraszczam Ci jednocześnie, bo mnie zawsze posuwają faceci z małymi kutaskami :(

Gość normalka zesuły topik
jak zwykle podszywaczki popsuly topik wielkie dzieki podszywacze !!!!! mnie zastanawia jedno czy wy uwielbiacie pisac te podszywy czy to moze jakas chora mania??

Gość Beata co zamiata
Pewnie sie zaangazowalas ,pokochalas go.Znam to wmawiasz sobie ze to tylko będzie sex a tak naprawde to wszystko przeistacza sie w uczucia.Bo przeciez przytulasz sie do niego,jestes w jego ramionach i jest ci dobrze i myslisz o przyszlosci...a potem facet to odkrywa i ucieka i znow zostajesz ze swoimi uczuciami a ty stajesz sie twarda jak glaz:-(

Gość Entombed
Chuja tam zepsuły... Z podszywami jest bardziej zabawnie :D

Gość Entombed
Mnie poznaj :D Nawet pozytywnie pierdolnięty jestem, a więc niegroźny :classic_cool: