Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yasminelle.

yasminelle. wpływ na piersi

Polecane posty

Gość yasminelle.

Witam dzisiaj lekarz przypisał mi yasminelle , w celu uregulowania miesiączki .Mam 21 lat i nieregulrne miesiączki , piersi miseczki A PORAZKA...nie mam faceta bo nie chcę Go rozczarować swoją sylwetka deski :( to przykre bo jstem bardzo zakompleksiona.Czy po yasminelle urosły wam piersi ???

Gość wiesz..
ja nie zauwazylam zadnych efektow powiekszenia piersi sa bez zmian..

Gość mi............
po jasminelle nic nie urosły - może bardziej jędrne jakby troszke, ale za to bolały cały czas cholernie przy tym pełno skutków ubocznych, ale też widziałam wypowiedzi dziewczyn które mówiły że czują się super przy jasminelle i piersi im powiększyły się o cały numer albo więcej.To zależy od każdej z nas, od organizmu.W ogóle zauważyłam pewną zależność -( oczywiście nie w każdym przypadku i nie wiem czy rzeczywiście tak jest poprostu moja własna obserwacja wypowiedzi:) także nie bluzgać jakby co że głupoty gadam)- że dziewczyny które czują się super po jakiś tabl. powiększały im się piersi, a te które czuły się źle po tabl. piersi raczej nie rosły. Mam nadz. że teraz po zmianie na logest będzie lepiej a jak się biust troche powiększy nie będę narzekac, pozdrawiam :)