Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myślicie ze ...............

Myślicie, że spodnie z .......

Polecane posty

Proszę o odpowiedzi

W mni, te pokazane na zdjęciach - TAK. Wyglądają jak z podszewki, z której kiedyś szyło się szkolne fartuszki

No właśnie mi tez się nie podobają.. ale w ogóle jest jakiś inny wybór ? :-O Zadne eleganckie spodnie mi sie nie podobaja a jakos musze sie ubrac

Jak dla mnie bomba, jakbym znów miała 18 lat i była szczupła jak kiedyś to bym takie sobie kupiła. Mówię tak, ponieważ do matury przystepowałam w normalnej garsonce, a studia rozpoczynałam w satynie. I w tej satynie trwam do dziś - szczeście mam o tyle że moja mama potrafi uszyć kieckę i nie musze latac co chwilę za nowa - satyna ma do siebie to że czesto się haczy i zaciaga, także żakiet mam od 3 lat ten sam, a spodnice juz chyba ze 3 były :D Polecam :)

ja mam ciemno brązowe, satynowe, eleganckie spodnie ale miałam je na sobie w sylwestra bo na takie okazje sie nadają ja z myslą o maturze kupiłam sobie szerokie, eleganckie spodnie (w styu Marleny Dietrich) do tego kamizelka od kompletu poszukaj, na pewno znajdziesz dobry, elegancki komplet