Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kwiat Nilu

Jestem gruba=czas wziasc sie za siebie!!!!!

Polecane posty

Czesc dziewczyny🌼 Miałam isc nad jezioro ale słonce jest za chmurami😭 moze jutro bedzie ładniej:) Kuraiko o to ciekawe a jednak zgadlam hihi a ty nosisz mu sprzet;)

hej:D juz wszystko wrocilo do normy i nie obzeram sie:)czemu tak jest,ze trzymam sie caly czas a potem przychodzi okres i wszystko szlak trafia,jestem padnieta po tygodniu i wieczorem relaks w jakims cichym barze przy piwku a jutro caly dzien leze..... pa:)

Gość
Kwiat Nilu -------> no właśnie, "noszę taśmę za inżynierem" xD no oprócz taśmy to jeszcze łatę i lustro, geodeta zawsze musi mieć pomocnika, bo się nie rozdwoi hehhh ja dzisiaj się zmierzyłam i mam wymiary o 1 cm więcej, ale to chyba dlatego, że jutro mam mieć okres... na śniadanie maślanka z otrębami i orkiszem dmuchanym (w końcu... bo ostatnio rano nie miałam czasu), 10 truskawek i kanapka z serkiem, wędliną, pomidorem i kiełkami rzodkiewki domowej roboty ;) (taniej wychodzi niż ze sklepu). jeszcze będę dzisiaj jeść truskawki, bo przywieźliśmy ze Stalowej Woli - są o połowę tańsze niż u nas O__o

Gość
klucha lucha ------> ja miałam 54 kg w zeszłym roku na wakacjach i znowu chcę...

Gość
helpppp mama się czepia, że "znowu" nie zjadłam obiadu :(

Kuraiko-jedz obiad!!!ja dzis zjadlam indyka,ziemniaki i brokuly:)3 male kawalki sernika potem do kawki,kanapke z szynka i niestety litrowego tymbarka kupilam w realu bo chcialo mi sie pic a wode zostawilam w samochodzie:(wczoraj bylam na shormie i zamiast frytek wzielam ryz i zostawilam ta bulke,piwko z soczkiem obowiazkowo;)

Gość
wiesz co, to nie chodzi o niejedzenie "bo dieta", tylko po prostu nie chciało mi się odgrzewać. Wczoraj zjadłam tylko zupę. Jak mi się zdarzy nie zjeść obiadu ze 2 razy w tygodniu, to słyszę "nic nie jesz". A z kolei jak tata dzisiaj przywiózł parę kawałków ciasta z jednej imprezy, to usłyszałam "a ty jesz, czy może nie bo się odchudzasz?" :/

Kuraiko eh Ci rodzice:)Jesz za duzo żle,nie jesz tez zle:oI jak im tu dogodzic:) Klucha i po co byly te łzy:) fajnie ze waga poszla w dol:) A ja zawalilam sobote z dieta,znowu zjadlam 3galki lodow,3ciastka z makiem i jedna kokosanke:o ale za to od 15nic wiecej nie jadlam:( Wczoraj jeszcze jako tako sie trzymalam,chociaz nie wpowiem troszke zgrzeszylam bo nad programowo zjadlam kilka czeresni i truskawki:D

Gość
wiecie co, mam ochotę kopnąć te laski, co mają 170 cm wzrostu, ważą 55 kg i przyłączają się do topików dziewczyn mających prawdziwą nadwagę (BMI powyżej 25) 😠 ja walczę ze sobą ;) z jednej strony podobam się mojemu facetowi i on zaczyna narzekać jak mi się tyłek robi kościsty itd. Z drugiej strony chciałabym jeszcze schudnąć 😭 a boję się, że jak shcudnę, to nie będę mu się tak podobać :( dzisiaj ważyłam się, mimo okresu i dalej mam 55,5...

hej:) mnie tez wkurzaja takie laski(170 albo malolaty,ktore gloduja a potem obzarstwo,i te idiotyczne pytania😠 jesli chodzi o moja diete to od dzis zaczelam 14dni z activia,zobaczymy czy cos da:)do pracy wzielam dzis salatke a zgrzeszylam tylko jedna galka lodow z consoni:)za 3 tyg.wyjezdzam i chce schudnac dobre i 4kg:)nie na wakacje wiec nie mam presji bikini:Dto tylko praca

Gość kwait nilu
Czesc dziwewszyny:)Piekny dzien dzisiaj:)poszlam sie opalac hihi wytrzymałam na słoncu pol godziny i dostalam uczulenia:o ale ja zawsze reaguje tak na pierwsze promienie słoneczne😭 Moj chlopak tez nie ma nic do mojej wagi,uwielbia moja pupe mowi ze taka zgrabna,jedrna i takie tam:D:D jedynie mowi mi ze cycki mi zmalaly ,ze fajniejsze byly przed odchudzaniem:p niech spada:p

to wyzej to ja:D A dzisiaj zjadlam: sniadanie ser bialy ok 100gr,do tego ogorek,papryka czerwona i chlebek wassa 2sniadanie szkalnka maslanki obida omlet z jednego jajka ze szpinakiem,pomidorami,brokulami i czerwona papryka:D bardzo dobry podwieczorek kefir z truskawkami,plastrem ananasa i kilkoma orzeczami laskowymi i włoskimi wszystko zmiksowane,mowie wam lepszego koktailu w zyciu nie pilam:D kolacja 2kotlety sojowe,warzywa gotowane marchew,brokul i kalafior

Gość
kwiat nilu -----> ale miałaś dobre jedzenie 😭 ja nie wytrzymałam i kupiłam te orzechy jak m&ms z biedronki i zjedliśmy z moim facetem... a ja się nie opalam, bo mam uczulenie na słońce... faktor 50-60 hehh a na twarz 30

Wiem ze dobrze wczoraj sobie zjadlam;) A dzisiaj mam zamiar zgrzeszyc na 2sniadanie zjem albo sernika albo ze 2rogaliki:D a co tam;) A sniadanie własnie jem: 2jajka gotowane(takie malutkie) kilka paskow papryki czerwonej,6plasterkow ogorka i chlebek wassa Wogole przejde na zwykly chleb razowy ewentualnie z ziarnami,bo ten co kupuje to ma nieskonczenie długa date przydatnosci:p bezsensu pewnie sama chemia:o Miłego dnia🌼

😭 Zjadlam dzisiaj 3galki lodow:o i kawalek sernika😠 normalnie chyba z 500kal:o za kare na obiad wypilam tylko pol szklanki maslanki a na kolacje sałata lodowa z ogorkiem,paryka,pomidorek kawałkiem piersi gotowanej ,pokrojone w kostke,wymieszane z kefirem,natka pietruszki i koperkiem chyba zmiescilam sie w 300kal;) cholera nie wiem skad te napady na słodkie:o hihi moze w ciazy jestem;) Jutro mam nadzieje ze sie poprawie:)A i dzisiaj stanelam na wadze pokazala 51kg:D:D tak ze te słodkosci mi nie zaszkodzily;) no chyba ze waga zle chodzi;)W czwartek walcze z centymetrem;) A teraz ide sie dalej uczyc bo w sobote i w niedziele egzaminy:o papa🌼

hej laski:D musze Wam powiedziec,ze ostatnio naprawde zauwazylam,ze poprawila mi sie przemiana materi:)to dlatego,ze jem regularnie,5 posilkow mniej wiecej o tej samej porze no i zdrowych.Szkoda,ze przekonalam sie dopiero teraz,ze mozna chudnac nie glodzac sie,trwa to dluzej ale efekty sa i na dluzej:)jem tez codziennie activie,pije wode.pozwalam sobie na jakies odstepstwa,lody czy mrozona kawa za smietanka:)wieczorami zawsze co prawda jestem glodna ale jak zapale na balkonie i potem umyje zeby to w miare przechodzi:)wiem,ze to nie sposob godny polecenia:otrzymajcie sie:)pa🌻

Wstawac;)Nie spac spiochy;) Klucha wszystko przed toba:) Wczoraj cała noc sie uczylam:o a rano z ledwoscia z łóżka wstałam😴A dzisiaj na sniadanko zjadlam dwa chlebki wassa z serkiem feta,tak cienutko posmarowane;) i z czerwona papryka:) Dzisiaj znowu po pracy nauka i jutro i pojutrze i popojutrze i tak do 21lipca:D i po sesji:D papa

Gość
hehehe w końcu 55kg ;P

Dziendobry:D Kuraiko to swietnie,hihi wkoncu cos ruszylo;) A to moje aktualne wymiary i waga:D waga 51kg cudownie:D biust 72cm tutaj juz nie ma z czego chudnac,bo sama skora i kosci;) talia 63cm,tutaj jest juz akurat:D kosci biodrowe81cm,eh te boczki;) biodra 89cm,osiagam swoje cele:D udo 51cm,jeszcze dwa,jeszcze dwa;) A teraz spadam ,papa

Gość
hehhhh ja chyba nigdy nie schudnę w udach :(

Czesc dziewczyny🌼 Własnie wrocilam z uczelni,egzamin napisany,wyniki za tydzien:ojestem dobrej mysli:)Jutro nastepny:o buu a nie chce mie sie uczyc!!No ale samo sie nie zrobi,trzeba isc do ksiazek! a dzisiaj na sniadanko zjadlam dwie kromki chleba crazowego,dwa jajka(bardzo małe;)) dwa paski papryki hihi i diwe rzodkiewki:D 2sniadanie przed chwilka: twarog z truskawkami,mniam,mniam oczywiscie bez cukru:D hihi bo nie lubie:p a co do dalszego menu to nie mam pomysłu:D

No egzamin napisany mam nadzieje ze zdany;)jeszcze tylko jeden:D A dzisiaj na sniadanki wciagnełam ser feta z maslanka i orzeszkami:D cos w rodzaju dipu czy jakos tak to sie pisze;) do tego 3paseczki papryki,chlebek wasa ze 3rzodkiewki i wszystko moczylam w tym serku i chrup,chrup:D pycha:D Pózniej ide soptkac sie z kolezanka na miescie w kawiarni,pewnie zjem cos słodkiego;) Miłego dnia🌼

Gość
hehhe i w końcu w talii 65 cm znowu :> (oczywiście wciągnięty brzuch :/)

Brawo kuraiko🌼 A ja za 2-3dni dostane okres:o i juz czuje sie gruba😭tylko bym jadła:p hihi ide dalej sie uczyc!!

hej laski:) w koncu wrocilam do moich 57kg:Djuz wiecej nie skocze wyzej:)za tydz,mysle,ze bede miec 56:Dna 100%%%upieklam sobie wlasnie piers na salatke jutro do pracy,kupilam w koncu czerwona herbate(zawsze zapominalam)i od dzis znow pije bo daje swietne efekty,Dziewczyny powiedzcie mi jeszcze jedno jak radzicie sobie z zaparciami jesli macie:( pozdro🌻

Gość
mnie na zaparcia pomaga przegłodzenie się, ewentualnie kefir i suszone śliwki...

Kluska gratuluje🌼oby tak dalej:) Mi na zaparcia rowniez sliwki suszone pomagaja i kapusta kiszona:D ewentualnie jablko i popic maslanka albo kefirem:D a najlepiej wszystko na raz;) z toalety nie wyjdziesz:p A ja dostałam strasznego uczulenia przez to cholerne opalanie:( swedzi mnie całe cialo:( buuuJakby tego mało zjadlam dzisiaj 4galki lodow z bita smietana😭 kurde,kurde..... Od jutra zakaz słodyczy!!!!Mam nadzieje ze dam rade,chociaz jakos mi coraz ciezej,tyle dobrego ze jak zjem cos słodkiego to pozniej jem na kolacje mniej albo wcale!!

dobry wieczor:) ale wlasnie jem zdrowe rzeczy i powinnam po nich....no korzystac z toalety:musli albo bulki ziarniste,kefiry,kawa przeciez a tu nic😠za to w niedziele jak podjem to moge ze 3 razy:/no ostatnio to tylko w niedziele mi dobrze idzie.Na sobote musze miec plaski brzuch wiec kupie jutro cos z senesem,a co mi tam:P Dzis pokusy w pracy:(pizza,kebeb😭wytrzymalam:)tylko galke loda se walnelam:)hehe.Pozdro laski🌻

Witam!!Dostałam okres:o i zwijam sie z bólu😭Ja juz trzeci dzien siedze w domu i od rana do wieczora sie ucze:o jutro do pracy a w sobote na egzamin.Nie wiem ile waga pokazuje bo biorac pod uwage ze mam okres to wolałam nie stawac na wadze;) Miłego dnia🌼