Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja jestem tu ale dlaczego tak

Czy tylko ja mam takie uczucie powiedzcie jak jest u was

Polecane posty

Mam prace, rodzine, niby wszystko ok. Czegos mi brakuje, mam dola, nie chce mi sie wstawac rano, w pracy mysle tylko kiedy koniec a w domu zdycham z nudow (nie wiem czy to nuda, raczej jakas rezygnacja) nic nie pomaga na to zaczelam nastepna szkole, ucze sie jezykow, ale nie chce mi sie rano wstawac dlaczego ????

Brak zainteresowań... hobby tobie trzeba. W najlepszym przypadku zwalisz wine na męża i zaczniesz sie rozglądać... a w najgorszym przypadku, zwalisz wine na zycie i zaczniesz sie rozglądać. Nudna jesteś... BEZ zainteresowań. Zmień to!!!

Gość wiosną bedzie jeszcze gorzej
deprecha murowana!

juz zwalilam wine na meza, tak mi sie wydaje. A myslalam ze moja praca i to co robie to hobby ale chyba jednak nie, nie wiem.

Słonce rozpostarłszy skrzydła wzbiło sie ku niebu czyniąc z ust twych uśmiech i z serca twego błogość... ... Jesteś czymś więcej aniżeli sobą... Jesteś imieniem, które nosisz...

moj m. ostatnio nawet zabral mnie na kolacje, powiedzial mi na niej ze jestem realistka i nie potrafie sie cieszyc itp itd i w ogole nie chce mi sie nic. spadam stad. dobranoc