Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lena 1985

grudy po skórą

Polecane posty

Gość lena 1985

hej ten temat sie juz pojawiał ale nie moge go znalezc...od czego sie robią podskórne grudy na twarzy, niby pryszcze ale one sa głeboko na skorze widac tylko zaczerwienienie i wypukłosc i jak sobie z tym cholerstwem poradzic?

Ja od 3 miesięcy pije herbatke z bratka i już mi się przestały te gule robić, kiedyś to miałam non-stop. W ogóle cera mi się poprawiła:)

Gość lena 1985
tez kiedys piłam bratka ale teraz biore tabletki anty i boje sie stosowac zioła zeby nie zanizyc skutecznosci antykoncepcyjnej. wtedy tez twarz lepiej wygladała ale gule tez miałam tak raz na kilka miesiecy sie pojawiały i utrzymywała tez koło miesiaca i wiecej ...czasem zanikłay czasem wybijały na zewnatrz a po nich zostawały blizny... jak je zlikwidowac? zauwazyłam tez ze wczesniej na kafe tzn jakies dwa lata temu nikt o tym nie pisał a teraz coraz czesciej wrca ten topic

Gość No coż
a próbowałas uncari wilkakory??????

Gość lena 1985
nie a co to jest i ile kosztuje?

Gość wiem 123
To typowe zgrubienia spowodowane przez hormony. zwykle pomagają tabletki/plastry hormonalne.

Gość to naprawde hormony
?! ja mam z tym straszny problem, bez przerwy mi takie cos wychodzi :( blizn mam pelno i przebarwin po tym, dlugo sie utrzymuja, a rope z nich musze wyciagac mascia ichtiolowa. dostalam na to antyb. tetracykline i sie troche uspokoilo ale zauwazylam ze znowu wraca, a lekarza mam dopiero pod koniec maja. ostatnio bylam u lek. pierwszego kontaktu i podejrzewa u mnie jakas niestabilnosc hormonalna (mam 18 lat) jak ktos ma jeszcze jakies propozycje jak z tym walczyc to piszcie! :)

Gość lena 1985
tylko ze ja biore tabletki anty...czy wtedy moze rowniez wystapic nierownowaga hormonalna, zanim zaczełam je brac tez mi wyskakiwały... czy moze to byc np od chorego zeba...ostatnio bardzo mnie boli ...??

Gość lena 1985
up

Gość lena 1985
up