Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziub_dziuba

Po jakim czasie znudziłyście się waszemu facetow?

Polecane posty

Gość zostaw go a zobaczysz
jak tak mialam...na paczatku codownie ...o po jakims czasie brak seksu......i zainteresowania...zaczal ogladac filmy i grac na komputerze.....zostawilam go po roku.....w dniu rostania plakal jak dziecko.....wydzwanial za mna ....ale ja juz nie mialam sily.....caly rok dawalam mu szanse...przestalam odbierac telefon........ teraz jestem z kims innym......juz jestesmy po zareczynach,,, zobaczymy co bedzie

Gość kanapkaa
wiecie najgorsze jest to ze ja juz po 8 miesiacach malenstwa zaluje ze wyszlam za maz i niemoge tego cofnac a mialo byc tak cudownie milosc po grob i co??? dziewczyny nieiwiem co wam powiedziec ja mam26 lat wyszlam za maz naprawdez milosci chcilama on chccial ale widze ze cos sie zmienia na gorsze nasza milosc nie kwitnie to co ja ma powiedziec za 2 ,3 lata to co to bedzie wtedy ?? Zastanowcie sie zanim podejmiecie taka decyzje mowie wam , chociaz na to niema recepty mozesz byc przekonanaze to ten jedyny a po slubie wszystko szlak trafi widze ze nieda sie tego przewidziec

a moze to nie jest milosc......z moim pierwszym chlopakiem bylam 6 lat....ja z nim zerwalam.......po zerwaniu nigdy nie bylam bardziej szczesliwsza,,,,,,,,,,dzieki Bogu ze to zrobilam

Kanapka....masz racje....ja sie tego strasznie boje....

Gość dziub_dziuba
ale ja się nie chcę z nim rozstawać... chcę żeby było dobrze :( Kanapeczko może to tylko chwilowe, może trzeba mu jakoś pokazać że musi nadal się starać?Tylko kurcze jak?Sama bym to chętnie zrobiła

a moze z nim zerwij....jak mu naprawde zalezy to zrobi wszystko zeby cie zatrzymac.....nie ma mowy zeby bylo inaczej

a rozmawialas z nim....mowilas co czujesz......wiesz kobiety czasami milcza...a to wcale nie musi byc odrazu ze mu sie znudzilas....moae ma klopoty w pracy.... a jak to ci mowie ...zerwij.....i zobacz co zrobi..... nie masz nic do stracenia bo jak kocha to itak cie zatrzyma...a jak nie to bedziesz wiedziala na czym stoisz

Gość kanapkaa
no wlasnie ja tez nieiwem jak mu pokazac tylko ze ja sie staram ja chce zeby bylo cudownie bo bardzo go kocham i wiem co czujesz dziub dziuba ale ja czuije ze ma zwiazane rece co mam zrobic wlosy mam sobie z glowy powyrywac ???? widzicie tak to jest ze my jestesmy bardziej uczuciowe a faceci to faceci to inny gatunek oni si etak nie martwia ni eprzejmuja tym zeby bylo np czysto zeby obiad ugotowac, zeby smakowal ,my sie martwimy kazdym problemem a oni maja to gdzies!! Ja mysle ze powinnas porozmawiac usiasc z nim i mu powiedziec ze widzisz ze cos jest nie tak ze cie to smuci i powiedz wszystko co ci lezy n asercu szczera rozmowa i powiedzenieo uczuciu moze pomoc wiele sprobuj

Gość dziub_dziuba
nie chcę posuwać się do takich kroków, żeby zrywać, boję się że nie zechce wrócić , że mi będzie zbyt ciężko , a wciąż się łudzę że to się zmieni.

Gość kanapkaa
Mozliwe ze jest to chwilowe jakas nuda zmeczenie niewiem jak to jzu nazawac

Gość widzialy galy co braly
🖐️

Gość kanapkaa
dziub_dziuba porozmawiaj z nim najszczerzej jak umiesz i wtedy zobaczysz co on ci powie

Gość dziub_dziuba
Dziewczyny ja muszę zmykać do pracy, chociaż chętnie bym tu posiedziała z wami. Przypomniało mi się takie stwierdzenie że jeżeli kobieta zbyt się stara to facet przestaje się starać, przestaje walczyć o uczucia kobiety że jest znudzony. Chmmm tylko ciężko wdrążyć to w życie pa pa potem tu zaglądnę

Gość kanapkaa
mysle ze zerwanie to jest juz ostatecznosc najpierw szczera rozmowa potem zobaczysz jak bedzie dalej

powodzenia....i daj znac