Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mój zwiazek sie rozpada

Odpiszcie

Polecane posty

dzisia były moje imieniny.... ok ok dostałam kwiatuszka śliczneog od niego ale bez życzeń tak wicie i portfel który mi sie nie podobał.... 1 raz w życiu dostałam od niego cos co mi sie nie podobało tak mnie od teog odpychało taki sportowy portfel nie mój styli ogólnie kesesmy ze soba 2 lata... co jest??? od jakis 2 miesiecy mamy kryzys taki.. i tutaj cos co mi sie nie podoba:| czy on mnie nie zna? odpiszcie placze we własne imieniyn...

Gość Skończ liceum i naucz się
pisać, kurwa twoja mać! A potem dopiero bierz się za związki. Od portfela cię odpychało?!! Ludzie pomóżcie, bo kurwa na zawał zejdę!!!

nie jestem w liceum !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to po pierwsze a po drugie i po ostatnie ja z MOim misiem studiujemy na tym samym roku

Zapewne płaczesz...bo nie dostałaś samochodu i życzeń na wielkim billboardzie ? Znajdź w tym jakieś pozytywy i nie zadręczaj się tym. 2 lata to trochę czasu i uczucia się zmieniają. Mężczyźni często jak czegoś chcą, to potrafią Ci gwiazdkę z nieba dać a później.... szkoda gadać. Bardziej zastanawia fakt, nie prezentu, ale forma w jakiej Tobie go wręczył...

Ciesz się, że w ogóle pamiętał.Jeżeli chodzi o prezent-nie zawsze trafia się w czyjeś gusta. Jeżeli chciałaś coś innego, wymarzonego (w granicach rozsądku) trzeba było mu powiedzieć.A nóż. widelec... Wkurzają mnie osoby które myślą, że partner ma zawsze spełniać ich zachcianki,marzenia i pragnienia. A co, on jasnowidzem jest? ;-]

Gość kochana ciesz sie ze masz
kogoś bliskiego, ze pamietał o imieninacha;-) naprawde;-) prezent prezentem, zauważ jego ze jest i jaki jest, ze pamieta a nie prezenty