Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zainteresowana3333333333333333

Czy istnieje mozliwość zajścia w ciąże w 26 dniu cyklu..

Polecane posty

Czy istnieje mozliwość zajścia w ciąże w 26 dniu cyklu... Wcześniej zawsze nie dochodzilo do wytrysku... do środka. Tym razem w 26 dniu cyklu(srednio mam co 28-29 dni okres)wszystko poszło, do środka. Wczoraj powinnam mieć okres, a nawet przedwczoraj i jak do tej pory nie ma. Czy to mozliwe, ze wlasnie podczas tego pełnego stosunku przed samym okresem, moglo dojsc do zaplodnienia????????????????????????????????????

istnieje... teoretycznie sa dni plodne i nieplodne w praktyce kazdy dzien cyklu moze byc plodnym dniem bo cykl mógl się przesunąć...

Gość lasencjar
chyba raczej nie, ale nie jestem pewna, może zrób test

Gość lasencjar

Gość lasencjar

Gość chyba nie/
tez mysle ze nie a na test chyba jeszcze za wczesnie ?

poczekaj 3 dni jak okres sie nie pojawi to zrob test... mówie ci ze sie da tak zajsc w ciaze :D:D:D

no to ładnie:) W sumie jak by było to by było:) Tylko zastanawia mnie czy ten 1 raz;) i już bym zaszła

taak jeden razy wystarczy :D:D:D nie wteirdze ze na 100% jestes w ciazyy zebys mnie dobrze zrozumiala. Mowie tylko ze mozna zajsc w ciaze w kazdym dniu cyklu i ze jeden raz zupelnie wystarcza :)

Gość BZDURA że musi mieć cykle
52-dniowe owulacja występuje zawsze na OKOŁO 14 dni przed miesiączką dlatego wystarczy, że ten cykl było około 40-dniowy i mogłaś śmiało trafić akurat w owulację właśnie w 26 dniu cyklu

Gość miskaa co znała krzyska
a nie kojarzysz czy mials juz owulacje? czy przed okresem masz jakies dolegliwosci typu bolace piersi, brzuch? nie denerwuj sie malo prawdopodobne zebys miala az tak dlugi cykl, moze bylas przeziebiona, zestresowana ostatnio i dlatego cykl sie przesunal

jak zaczernić nicka--------> nie ma takiej możliwości:) po prostu ten cykl byłby u Ciebie zwyczajnie dłuższy gdyby nie doszło do zapłodnienia i okres pojawiłby się nie za 2 dni a za około 14 :)

to sama sobie przeczyczysz bo piszesz ze nie mozliwe zeby miec taki długi cykl wiec jesli9 zaszlam planowo na 2 dni przed @ w ciaze i doliczjąc te 14 dni to wyobraz sobie ze cykl moglby byc wlasnie 50 dniowy chyba za bardzo nie pokrecilam , roamuniesz

bzdura zgadzam sie z tobą :) wszystko polega na tym ze cykl sie sam przesunal (rozlegulowal) i to co nam sie wydawalo dniami nieplodnymi bolo jednak plodnymi :)

jak zaczetnic nicka a dlaczego nie mozna miec 50 dniowych cykli? mozna miec nawet dluzsze. cos sie poprzestawialo i hop... nawet ostatnio pytalam o to mojego gina i on twierdzi ze nie ma dni plodnych i nieplodnych bo tak naprawde zawsze mozna zajsc w ciaze... natura jest niezbadana...

powtarzam raz jeszcze - nie twierdzę, że nie mogą wystąpić cykle 50-dniowe W OGÓLE tylko w jesli chodzi o przypadek autorki topiku - żeby owulacja wystąpiła w 26 dniu cyklu, to ten cykl nie mógłby mieć aż 52 dni tylko OKOŁO 40

a cykle mogą być 52-dniowe i dłuższe:D

Gość cudna sie zdarzają
podciągam temat bo widze,że juz mineło ładnych kilka lat ;) jestem zywym przykładem tego ,że można zajsc w ciążę od jednego razu i na dodatek w dzień w którym miał byc okres -dostałam plamień brazowych i myslałam ,że to juz @ więc stwierdziliśmy ,że spokojnie można bez zabezpieczenia no i okres nie przyszedł a dopiero w 64 dniu cyklu test wykazał bardzo słabą kreskę - jednak sie da :D

Gość gość
ja tez zaszlam w ciaze w 33dniu cyklu...przecietnie cykle mialam 35 dniowe

Gość gość
Dzień dobry. Mialam 28-dniowe cykle. Powinnam dostać okres 9 września (Dzisiaj już 11). Wspolzylam z mężem kilka dni przed początkiem cyklu bez zabezpieczeń lecz bez wytrysku. Testy ciążowe negatywne jak na dzień dzisiejszy. Czy w ogóle jest prawdopodobieństwo ciąży czy to tylko cykl nagle zwariował??

Gość Cleo1976
Oczywiście, że istnieje możliwość zajścia w ciążę w 26 dniu cyklu, tak samo jak w 6 dniu, w szesnastym, albo w 46.To nie zależy od czasu trwania cyklu-tylko od tego, kiedy w danym cyklu wystąpi owulacja.Autorko komentarza powyżej:myślę, że ciążę możesz wykluczyć.