Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podrażnionaaa

Diferin! czy ktoś stosował?

Polecane posty

Gość podrażnionaaa

jakie rezultaty? mi niestety podrażnił skórę i już go nie używam:o

Gość fggggggggggggggg
ja stowoswalam i uwierz mi nei awrto tego kupowac bo jest to bardzo drogi lek a nie przynosi zadnych skutkow :/ ja na tradzik stosuje teraz krem garnier czysta skkora a i myje twarz szarym mydlem i dopiero teraz widze ze na mojej twarzy prektycznie nie ma pryszczy. pozdr.

Wedlug mnie najgorszy szajs :O Mialam po nim tragiczna cere.Wysypalo mnie tak,ze szok,a potem tak mi skore wysuszylo,ze do szkoly nie chodzilam,bo mialam cala twarz pomaranczowa jakbym sie samoopalaczem wysmarowala.I zadne kremy nie pomagaly.Dopiero jakies tabletki i kremy od dermatologa

Gość monikakopka22
Miałam podobne odczucia jak Weridiana - totalnie wysuszona skóra i łuszczyła się i lekarka zmienila mi na inny. Na twarz mam teraz zel DUAC a na plecy do smarowania mam taka zawiesine DERMOPUR . Co prawda uzywam tych nowosci dopiero od jakis kilku dni (troche ponad tydzien), nie ma jeszcze jakis totalnych efektow, ze nie mam pryszczy, ale roznica jest zauwazalna i nie wysusza mi sie skora. Nie moge jeszcze nic powiedziec o wydajnosci- jak sie skoncza dam znac ;) Wiec moze podraznionaaa sprobuj Duac i Dermopur...

Ja tez uzywalam duac i byl to najlepszy lek z jakim sie spotkalam.Pewnie powiecie,ze teraz gadam glupoty,ale ja po tygodniu naprawde nie mialam praktycznie pryszczy.Cera sie poprawila o 200% .Nigdy takiej slicznej nie mialam.No,ale trzeba bylo go w koncu odstawic i wszystko wrocilo.Ale ogolnie to poleacm naprawde.Tylko cena nieco za wysoka,bo zel dosc maly jest

używałam differinu, teraz mam atrederm, oba wysuszają i łuszczą, na początku przez jakiś czas też wysypują syfki na twarz bo je jakby "wyciągają" - na dłuższą metę jednak widać róznice i widać, że leczą skórę (po kilku mies stosowania differinu przestało mnie łuszczyć) differin jest drogi..?

Jesli chodzi Ci o powyzsza wiadomosc-napisalam,ze ten lek jest drogi,ale odnosi sie to do duacu:) A za differin placilam 42 zl

chodziło mi o tę wypowiedź: 20:22 fggggggggggggggg ja stowoswalam i uwierz mi nei awrto tego kupowac bo jest to bardzo drogi lek a nie przynosi zadnych skutkow :/ bo o ile dobrze kojarzę to kupiłam ten differin za 15-20zł :) co do duacu nie wiem i mam nadzieję że już nie będę się musiała przekonywać i pozostanę przy tych retinoidach które na razie miałam.. tzn liczę na wyleczenie skóry :D

Gość monikakopka22
Ja to nie jestem pewna czy takie dostepne powszechnie zele do mycia typu garnier , loreal czy inne sa takie na prawde dobre...mimo to,ze jest napisane ze sa na tradzik :( Mysle,ze to zalezy od nasilenia tradziku i stwierdzenia czy to jest tradzik, a nie np. cera z tendencjami do wypryskow... Kiedys, jeszcze zanim mialam zel DUAC tez mylam twarz seria ziaji i nie pomagalo. Mysle,ze warto zainwestowac wiecej kasy i miec tradzik z głowy, a raczej z twarzy :) Ciesze sie,ze ktos tez jest zadowolony z tego zelu DUAC, ze dziala (to do Weridiana) :)

Zel differin kosztuje 40 zl :) Smiac mi sie chce bo Samanta jakos mi sie zle kojarzy ;) W miejscowosci oddalonej o jakies 30 km od mojej miesci sie dom publiczny o nazwie Samanta :D Bez urazy oczywiscie:) Ja niczego nie sugeruje :)