Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basiuczekk

Tyskie czy Żywiec?? temat do napisania...

Polecane posty

hey. zastanawiam sie co bardziej podpasuje do pracy licencjackiej. ogolnie chce pisac o analizie reklam piwa - i wlasnie tu pytanko takie jak w temacie. ta analiza bedzie dotyczyc srodkow perswazji, analiza jezyka tych reklam it. co polecacie? co bardziej ciekawsze?

Gość gthfdhg
moge napisać, które smaczniejsze:) Tyskie ponad wszystkie :P

Gość lady glitter powraca
Preferuje Żywca , ale Tyskie tez miało kilka ciekawych reklam wiec w sumie samam nie weim :-(

Gość kaxil
pisz o tyskim zawsze mozna napisac ze ze to piwo zdobyło wiele nagród ale lepszy jest żywiec

Jeżeli patrzec na reklamy to obie marki maja ciekawe i ogłabyś je połączyc :-) A co do żywca-jak ktoś lubi siki.... tyskie forever :-)

ogórek wlasnie sie zatanawialam nad takim rozwiązaniem, zeby porownac kampanie reklamowe tych dwóch browarow :) tez wydaje mi sie ciekawe:) ale nie wiem czy sobie poradze ;/

Gość kaxil
no na pomorzu preferuje się specjal to są dopiero szczyny no co region to inny gust

Gość powrót lady glitter
Moje hobby to rozmowy z drzewami, zakopywanie się w piasku i kolekcjonowanie strupów

Gość Rypanna
Pijam Okocim Mocne.

dokładasz żubra i lecha i już nie musisz się martwic o ilośc stron pracy :-) pozdrawiam

tylko zauważ, że reklamy tych piw różnią się grupą docelową reklamy :-)

Dzieki ogórek, wlansie podsunęłas mi pewnien pomysl:) porownac Tsykie z Zubrem, to są dwie calkiem inne kampanie reklamowe, mają na celu calkiem co innego, inaczej wpływaja na czlowieka itd wooow :D' mam racje?

albo tyskie z lechem ta sama firma inny segment docelowy. Nieśmiało pozwolę sobie zauważyc, że kampania piwa na zasadzie dobrej i śmiesznej reklamy zaczęła się od Królewskiego - każdy pamięta te reklamy :-) pozdrawiam

moze juz nie bede mieszac, hehe ,ogolnie dzieki za podpowiedz:) a moze ktos ma jeszcze jakis pomysl?

Gość ta najgorsza..
pisz o zywcu:D !! ja jestem z żywca:P jest fajnemuzeum browau żywieckiego, moze o tym napisz;)

Gość Piwosz Włodek
Przeanalizuj reklame Warki : o co chodzi z tym uznaniem na Pomorzu ? No bo ze Śląskiem (górnicy lubia wypic) i Wielkopolską (porzadek) to jasne, ale Pomorze ? Fajne były reklamy Żywca z różnymi epokami (podobno realizacja była bardzo droga) i Tyskiego w róznych krajach : np. irlandzki pub, gdzie facet mysli że dają Tyskie z przemytu

dzieki:) wiesz co, szczerze mowiac jeszcze nie analizowalam reklam ani tyskiego ani zubra ani zywca, ale teraz jest etap zastanawiania się i wlansie tu napisalam zeby poznac, jakie jest wasze zdanie :P dzieki

Gość fdert
ja kiedys bełtałem po jednym tyskim i moim zdaniem to najgorsze z drogich piw. Zywiec jedno z najlepszych .

hehh no widzisz, ja nie pije piwa, ale stąd dowiedzialam sie, ze tyskie lepsze od zywca. kwestia gustu :)