Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maru78

Czy Polacy sa atrakcyjni?

Polecane posty

Jarus moge zrozumiec twoj zal bo z tego co czytam znany jestes glownie z tego ze nie chce cie zadna dziewczyna:))) Tak wiec najlatwiej zwalic na to ze jestesmy beee.

Gość poza tym widac mexx
ze szukasz sobie faceta pod katem rozmiaru fiuta, to zalosne

Gość polki sa fajne
ale wymagania maja jak z kosmosu

o maj gad zalosny to Ty jestes ,nie czytaj wszytskiego doslownie ,nic nie jest czarne albo biale,z tym fiutkiem to byla taka hmmm...ironia :P

aaa...i gdybym nawet szukala partnera ktory mialby duzego ptaszka to co?moze i zalosne ale patrze takimi kategoriami jak faceci,Wy szukacje z idealna figura pelnymi piersiami fajnym tyleczkiem to i ja szukam faceta ktory by mnie podmiecal i zadowalal ,wydaje mi sie to logiczne :P

A co ja mam dawac z siebie skoro facet z siebie nic nie daje? Wlasnie tak wygladaly moje znajomosci z Polakami: liczenie kazdego grosza, juz z krzywa mina kupowal jedno piwo a nie daj Boze chcialo sie zamowic jeszcze drugie...porazka. Niechlujstwo do tego, zaniedbanie, wogole zero kultury. I co ja mam takiemu dawac? Moj maz bez mrugniecia okiem zaprasza mnie na super obiady, kupuje prezenty, traktuje jak ksiezniczke. Pokazuje ze kocha wiec ja tez sie mu odwdzieczam. I czuje sie kochana i doceniana.

JArek uwazasz ze kobieta mniej atrakcyjna nie moze miec wymagan odnosnie faceta? czyli ze co?ma brac tego co bedzie ja chcial? No to ok tak tez powinno byc z facetami ,malo atrakcyjni grubi,łysi ,ze srednim wyksztalceniem tez powinni brak sobie kobiety nie takie ktore im sie podobaja a takie ktore łaskawie ich zechca .

Gość do mexx
to testuj sobie kolejne chuje, az znajdziesz faceta, ktory ci orgazm zapewni, tylko, ze potem takiej przechodzonej starej rury co pieprzyla sie z facetami w celach testowych nikt nie bedzie chcial

ales mi dokopales ... aj az sie poryczalam hahahahahaha jesli chcesz sie meska ofermo dowartosciowac obrazajac mnie to prosze bardzo ,pozwalam bo i tak mnie to nie rusza,nie ten adres Owa wypowiedz pokazuje jaki frajerami sa polscy faceci ,bez wyksztalcenia, z malym zasobem slow ,prostacy,niedowarosciowani prawiczkowie probojacy połechtac swoje ego owymi wypowiedziami na forum ,no coz...takie sa realia polskiej spolecznosci :)

Gość do mexx
malo masz zadbanych lalusiow z dyskotek w fajnych autach, wyzelowanych, muskularnych, z bogatych domow, z tatuazami, z lancuchami na klacie, ktorzy sa na studiach itp. ?

prosze o wiecej obelg dzieki temu upewniam sie co do frajerstwa meskiej populacji oczywiscie Naszego pieknego kraju :) p.s. miej odwage pisac z czarnego nicku chlopcze

Gość do mexx
nie jestem prawiczkiem, ksztalce sie tez i co, mylisz sie bardzo

Gość do mexx
za to ty jestes chyba dziewica i to twoj kompleks widac

ale mi nie chodzi o zawartosc portfela czy tez o jakies pieprzone lancuchy na szyi a bron boze juz nie o wyrostkow napakowanych ,naucz sie czytac to potem podyskutujemy :)

Gość do mexx
ona jest gruba? nic nie wiem na ten temat

Gość do mexx
ja tam fajne duze dupeczki lubie :)

Gość do mexx
mexx pisze jakby kazdy polski facet to byl jakis stary zul spod sklepu, a wystarczy isc do klubu i zobaczyc ze jest pelno wylansowanych przystojniakow

hahaha ano nie jestem gruba ani nie mam kompleksu zadnego ,widac kto ma tutaj kompleks i obraza wszytskich no coz ...to nazywa sie kompleks malego biednego oblesnego prawiczka bez wyksztalcenia ... ale obrazajcie mnie dalej choc jestem pewna ze te wszytskie posty pisze jedna i ta sama osoba zeby sie dowartosciowac . obrazajcie mnie dalej ,lubie pomagac ludziom a Wam pomoge sie dowartosciowac noz coz,,,juz ze mnie taka siostra miloscoierdzia jest :P ulzyj sobie tylko ze odpisze pozniej bo teraz musze wyjsc sie pokurwic troche i poprosic zeby jakis mi wsadzil cos w moj tlusty tylek pozdrawiam

do mexx-->nie napisalam ze wszytscy sa beznadziejni ,chyba zle mnie zrozumilaes ale mysle ze niewarto to wyjasniac nie mam czasu ani checi agniecha-->ignorowac?a po co?mam niezly ubaw z co poniektorych ,nie wiedzialam ze niekotrzy pseudo faceci sa az tak zakompleksieni ale przyznam ze maja powody oj maja :P teraz juz serio spadam ale jak juz pisalam prosze o wicej obelg to mnie nakreca hahahahaha i potwierdza w moich przekonaniach :P

Gość stań na głowie
Jestem od 3lat ze Szwedem i jest przepięknie pod kazdym względem, moje wcześniejsze związki z Polakami (byłam w kilku powaznych związkach)to jedna wielka porażka