Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maru78

Czy Polacy sa atrakcyjni?

Polecane posty

Gość pewnie ze tak

Gość siedem groszy
Potrafia gdy chca... Polak potrafi...

Gość polacy nie polki tak

Gość zależy jak leży

Gość Joaśka_24 Londyn
Moim ideałem faceta jest facet ciemniejszy, koniecznie żeby przygotowywał kebaby w Londynie. To ideał faceta.

Gość Evangeline
wiekszosc niestety nie:-(

Gość jezeli nie wiekszosc
to cale szczescie, ze moj jest w tej mniejszosci :)

Polacy? a feee...sa malo mescy ,zakompleksieni z brzuchami albo wychudzeni ze wygladaja jak byli z Oswiecima ,a juz nie wspomne o malym ilorazie inteligencji :P

Gość zakochana wariatka
Wole Wlochow

Gość włosi śmierdzą

Gość ładne polki też są
zaliczyłem parę niezłych sztuk to wiem , trzeba mieć gust i wybierać co lepsze :)

Ja wyjdę za mąż za gorącego Hiszpana:classic_cool:takie ciachooo, ze oł je je. Przystojny, wysoki, wysportowany, przemiły, cudownie tańczy i ........gotuje:classic_cool: A jak boskooo całuje...mhmmmmmmm;)

agniecha-->szczesciara to Ty! ;) :P Ososbiscie wole arabów albo ormian ale to sa ciacha .... wlosi tez sa niczego sobie ... ten temperamencik i wogole ...mmmm....marzenie :)

Gość to zapodaj jego fote
pośmiejemy sie :) Włoch Berlusconii wyglada dośc oblesnie i żałośnie poz atym to takie niechluje bleeeeee

Polacy to jeszcze wieksze niechluje. A moj jest czysciutki, zadbany i zawsze elegancki. P.S Berlsusconi rzeczywiscie jest brzydki ale wiekszosc Wlochow to ladne chlopaki

Gość ej ItsOnlyMexx_20
dla araba to sie nadasz, przynajmniej dziewica jestes, dla nich to sie liczy, a skoro jestes dziewica po 20-stce to pewnie specjalna pieknoscia nie jestes, ze nawet nie masz szans na tych okropnych polskich facetow

Gość wcale nie sa ładni ci w łosi
pracuje we włoskiej firmie produkujacej częsci do samochodów to ich zam, potrafia dłubać w kinolu i wytrzeć o parapet :o, sa smutasami a z wygladu to takie meneliki - nawet jak sie taki ogoli to i tak wyglada jakby nie.

no to popisales sie Jaruś ,wlasnie dlatego nie [rzepadam za polakami nie dosc ze mali inteligentni ,oblesni to na dodatek mysla zasciankowo i mala takie sterootypy ze az zal sciska moja gruba dupe .:P

qrwa !!!!! Jakie tępę , obleśne i brzydkie???????????? Gdzie ty mieszkasz?????? W slamsach ?? Wyjdz trochę do ludzi -polki są extra !!!!

mozna powiedziec ze po 20 ,prawie 21 :(:(:(:(:(:(:(:(:( nigdy nie mowilam ze jestem miss swiata ale brzydka tez nie ,nie narzekam na powodzenie a co do dziwictwa to wiesz... nie mam zamiaru oddac sie dla jakiegos lumpa polaka ,smierdzacego i do w dodatku z malym fiutkiem a feee...wolalabym zostac do konca zycia sama. A tak na marginesie skoro takie rzeczy wiesz o mnie to chociaz bys pisal z czarnego nicka poniewaz przypuszczam ze bywasz tutaj dosc czesto :P Wiec nie rob z siebie posmiewiska i badz odwazny aczkolwiek czego ja sie spodziewam po krajowych niedowartosciowanych ,zniewiescialych chlopach bo tak mozna Was tylko nazwac na miano mezczyzny terzeba zas;luzyc no i oczywiscie nim byc :P

Gość dejot
ale mają straszne charaktery....Białorusinki są kochane

Gość duzo jest przystojnych
zadbanych inteligentnych polakow, duzo polskich facetow studiuje itp. na prawde nie widziecie nigdzie fajnych chlopakow?

JAruś moze i niektore swoja wiedze czerpia z filmow czy tez opowiesci kolezanek ale wybacz ja taka glupia nie jestem,mialam doczynienia z obcokrajowcami i to z roznych srodowisk spolecznych :zarowno z biznesmenami jak i tymi ze srednim wyksztalceniem i moge stwierdzic ze Ci z niskim wyksztalceniem lepiej sie zachowuja i sa madrzejsi od Naszych krajowych cudow po studiach :)