Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oranżadka

Korzysta ktoś z was z telefonu komórkowego? zalety, wady

Polecane posty

jak w topiczku :) Co raz wiecej ludzi korzysta z telefonów komórkowych, nie są bardzo drogie więc postaci je noszące nie muszą być wzorowo majętne. sama deliberuje nad zakupem takiej przenośnej budki telefonicznej ale, no właśnie...Jeśli któraś z was ma telefon komórkowy niechaj wypisze zalety jak i wady. :)

Gość sm478nfe
a może wypowie się ktoś, kto nie posiada takiego cuda :D

Gość bukake
zalety - wibracje wady - jak sie bateria wyczerpie i nie ma wibracji

Gość albo albo albo
zaleta: tanie rozmowy wada: tanie rozmowy ( a potem wielka kumulacja :P )

Ja na łonie rodziny (nie własnej) prowadziłem, moderowałem dyskusję na ten temat. Wiele głosów, wiele opinii. Prawda czasu, prawda ekranu i bilans białka. Najważniejsze aby była wibracja :classic_cool:

Ciekawy temat. :classic_cool: Osobiście jestem konserwatystą i na specjalne zamówienie (zapłaciłem za to fortunę!) zrobiono mi aparacik z tarczą i podnoszoną słuchawką ze sznurem. Sznur jest autentyczny, z ubeckich pokojów przesłuchań z lat 50-tych XX wieku. Ale jak ktoś ma mniej pieniędzy, to najlepiej nich sobie kupi telefon komórkowy w optymistycznym kolorze. To jest najważniejsze, tak doradziłem moim przyjaciołom ostatnio, gdy piekliśmy na rożnie wiosenną sarnę w ogrodzie. Kolor, kolor tego przedmiotu codziennego użytku musi być przyjazny i miły! :-)

Gość blondi_22
ja kożystam z telefonu i moge sysylac sms-y i gadać zesowim miśkiem!!! ❤️

o żesz ty, nono!! fiu fiu :) ale żem jest kontenta :) nie wiedziałam, że taki mały drobiażdżek niczym muszka mała tak rozpali namiętną dyskusyję :)

Gość Jaś Śmietana
a jednak :-) zupełnie tak samo jest z moim penisem, ale to dygresja jeśli chodzi o telefon to mam taki na baterię, o coś takiego Wam chodzi?

Gość 22ona22
a co to w ogóle jest? he he :D

Gość kabaaaa
ja mam telefon sieciowy, bardzo go sobie chwalę, ma nawet muzyczkę :-)

Gość ajt
brakowało mi tego :)

Gość nie mam komórki nie miałem
i nie zamierzam mieć. W ogóle mi to niepotrzebne. Moi rodzice mają, ale ja nie chcę.

Gość julita_raben
ja noszę ze sobą atrapę komórki nikt wtedy nie patrzy na mnie jak na dinozaura (że nie mam), a przynajmniej mam spokój :-)

mysle ze autorka jest niezrównoważona psychicznie co do kosmicznego pytania i jej postu pod tematem... ps. niektóre prowokacje jak inteligencja we włosach jej córki są nawet gites

Gość szewczyk burczymucha
ja nie mam komorki i jej braku nie odczuwam. Co prawda moglbym wtedy dzwonic do rodziny z supermarketu i informowac ich o tym, ze jestem w supermarkecie, albo idac chodnikiem informowac ich, ze ide chodnikiem, ale nie wiem, czy sa to sprawy na tyle istotne aby angazowac w nie satelity.

Szewczyku masz racje, święte słowa.Podziwiam Cię że tak możesz bez komórki.Ja niestety już nie,to jakiś chory nałóg.Nie umiem bez niej żyć.Jak Ty to robisz?Pozdrawiam.