Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porzadnosc juz nie w modzie

moja kolezanka wychodzi za maz za faceta z ktorym przespala sie po godzinie ...

Polecane posty

znajomosci...czujecie???? Najwieksze scierwo, bo ciagle myslala tylko jakby tu jakiegos poderwac. Na imprezie poznala takiego jednego, po godzinie wyszli gdzies sie seksic. Potem sie z nia poklocilam bo powiedzialam jej ze sie nie szanuje. Obrazila sie a dzis (minal rok od tego zajscia) dostalam zawiadomienie ze sie pobieraja. Normalnie nosi mnie. Zawsze bylam porzadna, nie lazilam z byle kim. swoja cnote chcialam zachowac dla tego jedynego. I co z tego mam? Nic. Jestem sama i nikogo nie moge znalesc. Trafiam tylko na takich co sie chca zabawic albo takich co szukaja romansow lub ktorzy mi sie nie podobaja. mam juz tego dosc.

Gość widac zaiskrzylo
od pierwszego weirzenia. Bywa tak. Nie wiem, czemu cie nosi.

Gość pijany julek
zazdrosna suka :p

Gość Mihaszekk
Wynos sie z forum ty tepa kurvo!Jestes zazdrosnym scierwem i tyle!

Gość ja ostatnio
chyba zaiskszylo od pierwszego wlorzenia!!

Gość pijany julek
zazdrosna suka o wszystko, a najbardziej o to ze kolezance się układa zycie, a ona musi menelom obciagac.

Wlasnie widze ze teraz wartosci juz nie sa w modzie. najlpiej isc z byle kim i po krzyku.

Gość naHUJ CI 2 TAKIE SAME TOPIKI

autorko ale tobie chodzi o mode czy o szacunek do samej siebie?bo jesli tylko to pierwsze sie dla ciebie liczy to rzeczywiscie nie ma sensu zebys czekala z tym dla tego odpowiedniego

Mam wrażenie że autorka nie jest zazdrosna czy zawistna ... Tylko tyle mówi się o godności , moralności .. a tu taki klops Można pogubić się i pewne wartości zostały zachwiane dla autorki

Gość pijany julek
wszystkie głupie jesteście. :p autorka pisze o sobie bo chce wiedzieć czy nie za szybko dupy dała. nie nie dałaś autorko. niech ci sie układa zycie.

ja myślę, że po prostu boli Cię to, że koleżance się układa a Ty nie masz nadal nikogo. Akurat to czy poszli do łóżka po godzinie, po dwóch dniach czy po dwóch miesiącach nie ma znaczenia, widocznie nie jest taki beznadziejny a Tobie żal dupę ściska :O Na pewno takie zrzędzenie nie pomoże Ci w znalezieniu faceta, wręcz przeciwnie.

Ależ ja Ci tego prawa nie odbieram! Inna sprawa że bawią mnie takie wątki - jedna niunia nie może przeżyć że ktoś żyje inaczej niż ona i (o zgrozo!) jest szczęśliwszy, a reszta jej przytakuje i wiesza psy na ludziach których nawet nie zna. Ale ok - niektórzy tak mają, że jak nie przeżyją czegoś na własnej skórze, to za chiny nie skumają że można inaczej. Tylko po co ten rynsztok?

Obym ja tak miala:((( Nie, ja jestem skazana na samotnosc bo nie potrafie pojsc od tak po godzinie z kims nowo poznanym. Bo ja z byle kim nie potrafie, tylko tego nikt nie docenia. Nie docenia tego, ze dla mnie liczy sie cos wiecej i zanim sie oddam komus chce go dobrze poznac. Ale kogo to obchodzi?

Gość pijany julek
gupia jesteś, moja babcia mi mówiła zawsze tak; poczujesz że to ten to sama go sobie wsadź. i jest twój.

Gość a po cóż Rossalindo
przed ruchankiem należy sprawdzić cz ma fiuta na dwa chwyty, sukces murowany

Gość agfsggreahgb
może coś od razu zaiskrzylo i dlatego poszla, wielkie mi halo