Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porzadnosc juz nie w modzie

moja kolezanka wychodzi za maz za faceta z ktorym przespala sie po godzinie ...

Polecane posty

Gość sssstttrrraassszznnneee
puszczaj sie z kazdym facetem

Gość midjfidgd
nie przejmuj sie wkrótce spotkasz tego jedynego ja bym sie nie szmaciła z pierszym lepszym warto czekać i nie warto zazdrościć jak chcesz se zmarnować życie to sie szmać teraz ja mysle że ta dziewczyna twoja koleżanka będzie miała nieudany związek,ja tam bede czekac na tego jedynego i zrobie z nim to po slubie a jak nie spotkam to trudno nie chcem cierpiec ale wieże że spotkam jakiegos pożądnego faceta tobie tez tego życze autorko:)

Gość droga autorko
Sama sie przekonasz za jakis czas, ze pierwszy raz jest wazny przede wszystkim dla Ciebie - masz sie czuc kochana, bezpieczna itd. Ale nie licz na jakies holdy dziekczynne za trzymanie dziewictwa nie wiadomo jak dlugo (no chyba ze Twoj partner tez robi to pierwszy raz). Faceci to hipokryci, z jednej strony chca jak najszybciej zaciagnac do lozka, z drugiej plota jakies dyrdymaly o zonie-dziewicy. A z tego, co sami do tej pory robili, nikt ich nie rozlicza. Nie traktuj malzenstwa jako nagrody za dziewictwo czy nienaganne prowadzenie sie. Przeciez Ty tez masz swoje potrzeby seksualne. Nikt Ci nie kaze zaspokajac ich z byle kim, ale zrozum, ze kolezanka mogla miec odmienne zdanie na ten temat. Nie kazdy musi zyc wg Twoich zasad. Kto dal Ci prawo do ochrzaniania jej o cokolwiek? A poza tym fakt, ze sie pobieraja, o czyms jdnak swiadczy. Ile jednonocnych przygod konczy sie w ten sposob? Widocznie polaczylo ich cos wyjatkowego, nie zwazali na konwennse, zyli chwila. Nie napisalas nic, czy ona miala takie wypady w zwyczaju. Zyj swoim zyciem i nie ogladaj sie na innych. Kolezance mozna tylko pogratulowac,

Gość DO__mocno pojechane
I L E M A S Z L A T ? ? ?