Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alemmanddra

Od kiedy przestalam uzywac pianek i lakierow moje wlosy sa o niebo ladniejsze

Polecane posty

Gość alemmanddra

Pianki i lakiery sklepowe niszcza, wysuszaja wlosy. Postanowilam zainwestowac w dobra odzywke. Kupilam sobie odzywke do bardzo znisczonych wlosow, szampon do wlosow zniszczonych, krecacych sie w kazda strone, niesfornych plus ampulki raz na tydzien. Od kiedy uzywam tego zestawu moje wlosy lsnia blaskiem. Nakrecam na walki suche wlosy( nie susze suszarka) , potem zdejmuje walki, ewentualnie odroboina dobrego mleczka prostujacego i kilka pociagniec ogromna szczotka z suszarka. Moje wlosy sa gladnie, zadbane, bardzo ladnie sie ukladaja. Zero pianki, zero lakieru. Juz slysze pozytywne opinie od znjaomych. A jezli chodzi o fryzure na wielkie wyjscia to tylko profesjonalne preparaty, ktore odzywiaja wlosy, bez alkoholu.

Gość alemmanddra
przede wszystkim radze osobom z mniejszym budzetem a znisczonymi wlosami farbowaniem kupno dobrej odzywki, szamponu, maski ktore starcza na dluzej niz 2 meisiace niz kupowanie slabych produktow ze sklepu plus pianka i lakier to nic wtedy nie pomoze

Gość
tylko ciekawe skąd ma osoba z mniejszym budżetem wziąć kasę na jednorazowy wydatek kilkadziesiąt zł na profesjonalną odżywkę :/ a gdybym ja miała gęste włosy to nie potrzebowałabym w ogóle pianki... więc takie rady są..........