Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość miami* glow*

SAMOOPLACZE-ktory,jak,ile ...czyli poradnik stosowania

Polecane posty

Gość miami* glow*

Witam. Chcialabym zaczac uzywac samooplaczy ,ale jak na razie to jestem, zielona w tym temacie a chcialabym byc brazowa ;-) Dlatego mysle,ze warto byloby podzielic sie swoimi doswaidczeniami. Jakie samooplacze sa najlepsze i najgorsze do twarzy i do ciala, jakiej firmy, w kremie,sparyu ,ostatnio widzialam nawet takie w rekawicy, jak nalezy jest stosowac tak zeby bylo rownomierne i bez plam.

Dla mnie najlepszy jest dax w piance - nie śmierdzi, ładnie się rozprowadza, nie wysusza skóry...jedyna wada - brudzi bieliznę :O...na razie zastąpiłam go balsamem brązującym Johnson\'a, jest na prawde świetny, ale takiego efektu jak samoopalacz jednak nie daje..tez czekam na inne propozycje :)

Gość cloe...-
a ja wlasnie zakupilam sobie z clarins i czekam az mi przysla. tez wczesniej zadnego nie uzywalam,mam nadzieje,ze nie narobie sobie plam na twarzy....

A ja uwielbiam się przyciemniać balsamami, samoopalaczami ale nie znoszę zapachu swojej skóry po nich:O ...nie możwile, że skóra po daxie nie smierdzi,przecież to wlaśnie ten barwnik brązujący wydziela ten okropny zapach, a jest podstawą KAŻDEGO przyciemniacza...

Gość do powyzszej
a ajki balsam polecasz? ja chcialam wyprobwac Dove, na razie mam Nivea ale jakos zadnej roznicy nie zauwazylam....

Gość hejkaaa waaam
no wiec i ja sie wypowiem, dostalam od kolezanki na wyprobowanie dove summer glow i jestem zachwycona:D mialam juz ziajke, i johnson ( nie wie mczy tak sie pisze:P ) iii jestem zachwycona, musze powiedziec ze nawet nie smierdzi tak bardzo, jak poprzednie.... kolorek na mojej skorze, to brazowy a nie zolty ani pomaranczowy :D napraswde fajny, z tym ze no nie smaruje buzki, tylko cialko:D

Ja stosuję mleczko brązujące Garniera, ładnie przyciemnia..:) A jeśli chodzi o samoopalacz to polecam 3 w 1 Yves Rocher, ze złotymi drobinkami...ślicznie wygląda na skórze, zwłaszcza jak ta zbrązowieje (w bardzo szybkim tempie ;))

Gość dla mnie najlepsze sa
samoopalacze Oriflame, a teraz uzywam krem stopniow brazjujay twarz, jest ekstra, qmpela mnie pytala czy chodze na solarke :-P

Gość 21_lat
dziewczyny a czy ten dove... nie brudzi ubran czy bielizny?

Gość heeejka wam
nie, mnie nie ubrudzil jeszcze, co prawda ja go stosuje na noc, ale nie mam brudnej pizdzamki:P wiec polecam polecam:D