Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość azewa

Meteoryty meteorites guerlain warto? rozświetlające kulki

Polecane posty

Gość azewa

Sporo kosztuja (allegro około140) jednak wiekszośc opinii to pozytywy. Jakie są Wasze doświadczenia z tym pudrem. Czy faktycznie tak ładnie rozświetla twarz? A czego (jeśli nie meteorytów) używanie do rozświetlenia twarzy?

Gość azewa
nikt nie używa?

Gość rytrytyty
up

Gość Ktoś dzisiaj może się wypowied
Jak uważacie warto???? Właśnie się napaliłam... a teraz to 200 zł .. więc pytam..

Napiszcie proszę swoje opinie na jego temat..

Gość Ewa27.
Ja Ci napiszę :-) Mam kolor nr o3-odcienie beżowe i ja szczerze mówiąc nie bardzo widzę je po użyciu na twarzy.Może na tym właśnie polega ich działanie rozświetlające sama nie wiem one dają po prostu BARDZO delikatny efekt na twarzy. Używam je bardzo rzadko.

Właśnie interesuje mnie ten numer 03, ale z tego co widzę w nowszej wersji jest to teint dore. Który niby niweluje żółty odcień cery oliwkowej i to mnie głównie zainteresowało... bo mam cerę oliwkową właśnie.. ogólnie południową...

Z drugiej strony makijaż chyba ma być niewidoczny? Dziewczyny pisały, że prawie nie widać ale cera wygląda na zdrową, świeżą itd. że nic z nim porównać nie sposób.. Czy to prawda?

Ktoś coś jeszcze może powiedzieć?

Gość Ewa27.
Moje meteoryty kupiłam rok temu więc chyba mam tą starą wersję. Efekt mnie nie zachwycił za to perełki bardzo ładnie delikatnie pachną. Ja miałam kiedyś perełki z Oriflame Giordani w pudełeczku były różne odcienie fioletowe,różowe,beżowe perełki i ten puder dawał piękny odcień. Niby delikatny ale widać było poprawę kolorytu cery. Szkoda,że nikt więcej nie wypowie się w temacie. Chętnie poczytałabym co inne dziewczyny sądzą o tym produkcie. ;-)

Ciekawe, bo widzę w opiniach, że guelain nic nie zastąpi.. efekt jedyny i niezastąpiony.

Gość Ewa27.
Autorko jestem ciekawa Twojej opinii. Kup je, wypróbuj i daj znać jaki efekt :-)

Jestem ciekawa i pewnie jak zwykle ulegnę pokusie ... a jeszcze takich drogich cudeniek mam kilka na oku ... :O osz.. a mam oszczędzać .. :O

Gość Ewa27.
Wyobraź sobie,że ja mam podobnie :D W dodatku zawsze podoba mi się akurat to co jest drogie :( Ostatnio skusiłam się na olejek Kerastase elixir ultime do włosów,absolutnie nie przypadł mi do gustu nie robi nic nadzwyczajnego z włosami :( A Tobie co jeszcze fajnego wpadło w oko? Może być,że już to mam na toaletce :D ;-)

Chyba szybciej byłoby wymienić, co mnie nie interesuje.. ;)

Ciągle mam za mało maseczek ... pewnie z 20 (a profesjonalne są w dużych opakowaniach przecie) a mam na oku jeszcze kilka - clarinsa, bielendy itd.. :O Kilka zestawów profesjonalnych do włosów.. przy kręconych trzeba się wysilić.. i trudno im dogodzić.. :O Jeszcze zerkam na ziemię egipską.. :O I już mam na oku 2 pary butów.. zerkam na sukienki .. :O bez końca jednym słowem .. A przecież się buduje i .. wiadomo.. :O eh ...

Gość sdsdsdsdsdfdfsfsf
jakbys nie miala kasy to bys nie kupowała :) masz to kupuj...

eh.. ogólnie nie mam .. ale przeciez na urodę nie ma co żałować - prawda? ;)

Gość Ewa27.
Autorko daj znać jak kupisz meteoryty :-) Który odcień wybrałaś i jak Twoje wrażenia. Ja z kosmetyków najwięcej wydaję na perfumy,lubię dobrą pielęgnację do twarzy i ciała.Ale akurat w pielęgnacji drogie nie zawsze znaczy dobre. Lubię polską Ziaję za niektóre produkty.

Ewa mam tak samo jak ty. Też lubię bardzo ziaję.. i też mam jej dużo. Zarówno profesjonalnej, jak i tej zwykłej. I wiem, że często na wiele nie warto tyle wydawać. Ale akurat te meteoryty, to taki szał widzę.. i w ogóle, że to już kosmetyk kultowy. Jeśli chodzi o kolor, to jak pisałam teint dore wydaje się ok. Głównie dlatego, że mam oliwkową ciemną karnację. (taka trochę cygańska uroda)

Gość Ewa27.
Nie zwlekaj skuś się i napisz co o nich myślisz :-) Inaczej zamęczysz się myśleniem kupić czy nie ...? :D

Hehe.. ale z drugiej strony musisz przyznać, że to fajniejsze nawet niż samo testowanie.. ;) Często pozostaje niedosyt. ;)

Gość Ewa27.
Tak,tak ten niedosyt odczuwam ciągle :D Tylko u mnie ciekawość zwykle bierze górę i ulegam pokusie. Zwłaszcza jeśli chodzi o potencjalne "hity" kosmetyczne to nie lubię sobie odmawiać. Powinnam mieć zakaz wstępu do perfumerii :o Najgorsze jest to,że musiałam mocno ograniczyć zakupy kosmetyczne. Po pierwsze zliczyłam kiedyś ile pieniędzy mam w kosmetykach (zwłaszcza tych droższych,perfumeryjnych) a po drugie to czyste marnotrawstwo, wiele z tych kosmetyków nie używam nawet. Kupiłam rok temu cienie Chanel te poczwórne,użyłam ich może z kilkanaście razy nawet nie widać śladu zużycia. Tak właśnie myślę,żeby kupić sobie jakieś fajne cienie kilka kolorów coś do piwnych oczu może polecisz jakieś kolory/zestaw jakiejś firmy ? :-)

Gość uuuuuuiuoii
w gorę może ktoś jeszcze napisze ?

Widzę, że kobiety to jednak jedna glina.. mam tak samo.. chodzę, chodzę i rozmyślam.. choć z góry wiem, że przecież muszę spróbować.. ;)

Gość Ewa27.
Mnie ciekawi czy będziesz zadowolona z zakupu :-) Nie zwlekaj za długo kupuj !!! Guerlain ma świetną pielęgnację, i bardzo dobre podkłady oraz pudry w kamieniu.

Gość Ewa27.
Swoją drogą dziwi mnie słaby odzew w temacie,bo te meteoryty to naprawdę bardzo popularny produkt i z tego co zauważyłam dużo kobiet je ma.

Kupiłam, ale do testów jeszcze trochę, bo przesyłka.. :)

Mnie też dziwi... :) Patrząc na rzekome zarobki kafeteriuszy, to drobiazg... a nie zakup.. ;)