Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BigGirlDontCry20

Czy to zdrada??Powiedziec chlopakowi?POMOCY

Polecane posty

Jestem z chlopakiem prawie 2 lata ... Ostatnio sie czesto klocimy ...Ale strasznie mocno go kocham i chce z nim byc mimo wszystko ! Ostatnio bylam sama na imprezie ..Byl chlopak ,ktorego bardzo lubie i on do mnie uderza ... Jest fajny ,ladny ale ja kocham innego ...Ten kolega jest zupelnym przeciwienstwem mojego chlopaka ...Czuly,wrazliwy,romantyczny .. A moj chlopak zimny i twardy :( ... No i na imprezie mnie ponioslo ... Calowalam sie z tym chlopakiem ;( Czy to juz zdrada? Powiedziec ukochanyemu o tym ??Czy nic nie mowic ??Mam straszne wyrzuty sumienia ale bylam taka podminowana ;( To byla chwila ,emocje :( Nic wiecej sie nie dzialo ..Pomocy :(

Gość wrrrrrrrona
to zalezy czy ktos ze znajomych twojego to widzial

Gość idiotkoooooooo
a chciałabys by twojego chłopaka poniosło i by całował sie na imprezie z jakąś inna dizewczyną? jestes głupia czy udajesz? :O

Gość aneeeennkaa
mam to samo

Gość mój miał dzieewczynę kiedy sie
a ile ty dziecko masz lat ze piszesz o chłopaku ze jest ładny??:o

wrrrrrrrona - chyba nikt :( idiotkoooooooo - eh nie chcialabym :( ale ja naprawde juz mialam dosc tych klotni i jego zachowania i mnie ponioslo :((( zaluje tego bardzo ;((( aneeeennkaa - eh i co zrobisz z tym :(? bo ja nie mam pojecia ;((

Gość wrrrrrrrona
nie oceniajcie jej tak ostro!!!!!!!!!!! hallo ONA MA 20 lat nie 30 i nie jest w malzenstwie!!! NIKT Z WAS GLUPOT NIE ROBIL... widac poprostu ze jej chlopak nei jest tym z kim powinna byc!!!!! Kazdy robi bledy... to zalezy tylko od niej czy mu powie czy nie

Gość aneeeennkaa
wiem co czujesz...ale ja mam troche inna sytuacje...daj mi maila.albo gg.bo nie mam zkim o tym pogadac.odezwe sie po poludniu jesli chcesz

Gość NIE MOW NIC

Gość aneeeennkaa
wiem co czujesz...ale ja mam troche inna sytuacje...daj mi maila.albo gg.bo nie mam zkim o tym pogadac.odezwe sie po poludniu jesli chcesz

wrrrrrrrona - no wlasnie w moim chlopaku przeszkadza mi to ze jest taki zimny :( nie lubi sie calowac :( malo uczuciowy jest .. w tamtym znajduje to czego nie ma w moim chlopaku :(( i juz mam powoli dosc bo sie mecze :( ale kocham go :( co byscie na moim miejscu zrobili :(? byli z kims kogo kochacie ale nie daje wam tego co chcecie ?? czy z tym ktory jest taki jakbyscie chcieli i na jego widok serce wam bije :(??

Gość aneeeennkaa

Przyznam wam sie do czegoś jeszcze Temu chłopakowi z imprezki zrobiłam loda w ubikacji. Strasznie mi z tym głupio i to z tego powodu mam wyrzuty sumienia... Nawet mojemu chłopaki loda nie robie, nie wiem co mnie napadło. :(:(

Gość justyskaaaaaaaa
Ty jestes nienormalna jakaś... Jeśli się kocha drugą osobę,to nie robi się tego,czego by się nie chcialo,żeby on robił!!! Rany,ja też czasem ostro kłócę się z moim chłopakiem,ale kocham go ponad wszystko,nawet jak jestem na niego wściekła,i w życiu bym się nie całowała z innym.I to nie jest wytłumaczenie,że byłaś zła ! To jest zdrada. A ty jestes nieuczciwa i nie nadajesz sie do związku,jeśli byle kłótnia wystarczy żeby lecieć w ramiona innego.

Gość aneeeennkaa
czuje jakbym ja byla toba.tylko ja jestem 5 lat w zwiazku i zareczona. skad jestes... napisze jak wroce ze uni

justyskaaaaaaaa - ale to nie tak :( poprostu ja od jakiegos czasu mam dosc zachowania mojego chlopaka :( bo nie daje mi tego co chce i wiem ze sie nie zmieni ;(( ja nie wiem co robic ;((

Gość justyskaaaaaaaa
On ci nie daje czeego chcesz,to pogadaj z nim. Powiedz mu co czujesz.A nie szukaj tego czego nie dostajesz u innych !

justyskaaaaaaaa - rozmawiaalam z nim o tym :( obiecal poprawe ale nadal jest tak samo :( o przytulanie i calowanie sie musze na sile go brac :( juz mnie to deenerwuje :( podchodze do niego przytulic sie a on mowi ,, noo odejdz '' :( albo calowac musze sie na sile z nim :( i nie zmienie tego juz :(

no właśnie - nie oceniajcie jej tak ostro - w koncu przypadkowy lodzik w kiblu kazdej sie moze zdarzyć :P

Gość wrrrrrrrona
hahhaha wtedy jeszcze nie wiedzialam ze jest taka latwa!!!!!!!!!!!!!!! o lodzie wczesniej nic nie bylo

Gość aneeeennkaa
czujesz sie z tym zle... bo ja wcale i to mnei boli

Gość aneeeennkaa
dobre... zadnych aluzji wcale.. jak sie ktos znajdzie w tej sytuacj to zrozumie

Gość aneeeennkaa
odezwe sie pozniej... napisze maila