Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gertrudda1

facet był w agencji

Polecane posty

Gość gertrudda1

facet powiedział mi ze jak był ze swoja byłą to poszedł do agencji i nigdy tego ie żałował. ja jestem z nim 3 lata, i teraz zastanawiam sie czy bedąc ze mna tez tam poszedł.

Gość po co jestes z takim
kurwiarzem? malo porzadnych chlopow?

Gość waclawa20
wczoraj byl u mnie, bylo bosko i byl szczodry

Gość kopnij go w dupę
zanim nie jest za późno...facet korzystający z dziwek to śmieć a nie facet...

Gość PORZADNIE go kopnij
nie zastanawiaj sie nawet !!! prze sku...

Gość gertrudda1
a skąd wiecie czy wasi nie byli? mój się przyznał. A wasi może nie. Nie wiecie tego.

Gość waclawa20
a wspominial o tym jaka jestem boska???

było, minęło, większość ludzi ma na koncie jakieś tam wyskoki (rozmaite), skoro jest ci z nim dobrze, to po co siać panikę?:)

Gość gertrudda1
przecież to że raz był nie musi znaczyć ze chodzi tam nadal, skoro ma za darmo i pod nosem

Gość gertrudda1
a ty El Mariachi skad taki pewny jesteś?

Gość to po co zalozylas topik
skoro ci to nie przeszkadza, ze spal z dziwką? poza tym czemu myslisz, ze wszyscy faceci tak robią tylko nie kazdy sie przyzna? skoro twoj sie przynal to tym bardzij powinnas go zostawic. i racja, lepiej badź dla niego dobra w lozku bo jak mu cos nie bedzie pasowac to znowu pojdzie do agencji. zal mi ciebie

Gość kopnij go w dupę
skoro ci nie przeszkadza że spał z DZIWKĄ to twoja sprawa...lepiej go przebadaj na HIV... bo jeślui ma to ciebie pewnie też zaraził....i nie bądz taka pewna że już tam nie chodzi bo sama napisałas ze poszedł tam jak był z byla dziewczyna...i tez miał pod nosem darmowy sex....

Gość Okej okej
Boze wykopałabym takiego smiecia z mojego zycia, fu być ze szmaciarzem i dziwkarzem, blee i jeszcze sie chwali ze nie żałuje, porazka, z kim ty jestes?

Gość kopnij go w dupę
ja wogóle nie rozumiem jak taki facet moze isc do takiej dziwki...wogóle nie ma do siebie szacunku...przed nim ktoś umaczał a on za godzinę zrobił to samo...fujjj...to już trzeba być kompletnym zerem i śmieciem żeby iść do dziwki...

same ideały na kafe chyba siedzą, które żadnych grzeszków na sumieniu nie mają :D:D:D

no wlasnie zadaj sobie to pytanie autorko z kim ty jestes? czy masz do siebie szacunek bedac z kims takim? czy naprawde nie stac cie na lepszego faceta????????? to ze poszedl do agencji to nie jest normalne, zrozum to. to jest obleśne i żaden facet mający rowno pod kopułą tak nie robi. a skoro tak zrobil i jeszcze nie żaluje i pochwalil sie tobie to koles musi miec naprawde spaczoną psychikę i raczej nic dobrego cie z nim nie czeka. i pewnie nie raz jeszcze pojdzie na dziwke, skoro nie żalowal tego i pochwalil sie tobie. dla mnie to zwykle gowno i nie wiem jak mozesz byc z kims takim.

Gość gertrudda1
powiem wam ze walczyłam ze sobą zeby tak o nim nie myslec jak wy, ale mysle podobnie. Chciał podobno zobaczyc jak to jest. Zrobił to na wieczorze kawalerskim swojego brata- jego brat zapewne też, z reszta wszyscy faceci z tego wieczorku.

Gość gertrudda1
zrobie sobie testy na hiv

kyyrene nie pieprz glupot, ze tu same idealy, ale pojscie na dziwki to juz jest chore i facet ma cos z glową.

to niezlą ma rodzinke ten twoj facet, wszyscy dziwkarze ja pierd.... :o ja bym uciekala od takich gdzie pieprz rosnie!!! uciekaj dziewczyno!

żeby to było "pójscie", ale owczy pęd na wieczorze kawalerskim??? Przecież to zupelnie inna sprawa :D I nie twierdzę, że pójście do łóżka z prostytutką jest chwalebne, z drugiej strony takie to wszystko tutaj święte i cnotliwe, że aż niedobrze sie robi.

Gość kopnij go w dupę
bo niektóre baby są głupie...na wszystko przymkną oczy aby tylko facet był z nimi...na wszystko się godzą aby tylko ten facet ich nie zostawił......

Gość kopnij go w dupę
to uważasz że na wieczorach kawalerskich nie faceci nie muszą nad sobą panować bo wszystko im wolno?..to jakieś chore jest :O

aż mnie skręca z obrzydzenia jak sobie to wszystko wyobrażę :( autorko watku proszę cie zostaw go... brrrr :o

Gość gertrudda1
i twierdzi ze z poczatku nie chciał, ze inni poszli a on został, ale jak zobaczył tam jedna dziewczyne i zaczał z nia rozmawiac to mu sie spodobała. Jednka nie była tego dnia w pracy, ale po dłuższej rozmowie sie zgodziła. Zeby mi takie szczegóły opowiadac?? A rodzinka owszem- jego brat złożył mi w tamtym roku propozycje łóżkową. Bleee

na kafe duzo ludzi bez kregoslupa normalnego. byc moze kyrene jest jednym z nich :) ciekawe jak ty bys sie czula jakby twoj facet na swoim wieoczrze kawalerskim poszedl na dziwki ( zakladam, ze jestes kobietą, bo nie wiem).