Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gertrudda1

facet był w agencji

Polecane posty

Gość kopnij go w dupę
i może jeszcze jeszcze za drugim pod drzwiami czekali aż skończą bo oni byli następni w kolejce do tej dziiwki :O...obleśne świnie z tych dziadów

Gość to po co zalozylas topik
ech kregoslupa moralnego* mialo byc :o :D

Gość gertrudda1
On teraz załuje ze mi o tym powiedział. Bo ja teraz podejrzewam go o niewierność ion mysli ze włąsnie dlatego, ale nie dlatego...

Gość kopnij go w dupę
jeden za drugim* miało być :P

Gość to po co zalozylas topik
kurwa uciekaj od niego, az rzygac mi sie zachcialo, jak mozna byc z kims takim?! ja stad spadam bo zaraz pawia puszczę, pa 🖐️

Gość Gicior
==> kopnij go w dupę, ty to pewnie starą panną jesteś i taką zostaniesz! Śmiać mi się chce z tych porządnych zakłamanych hipokrytek!!!

Gość gertrudda1
dokładnie, na swoim wieczorze kawalerskim też może sie tam wybrać.. jestesmy zareczeni..

roznica pomiedzy autorką a tymi cnotliwymi nawolujacymi do rzucenia faceta jest taka, ze autorka juz wie, ze jej facet to zrobil.... :P:P:P

Gość kopnij go w dupę
jestem mężatką...i gdyby mój mąż mnie zdradził to wyleciał by z 3 piętra (przez okno)

Gość gertrudda1
zgadzam sie z komiczne

jestem kobietą :P I nie rozmawiamy o facecie, który będąc ze swoją aktualną kobietą idzie do agencji, bo to troche inna sprawa, rozmawiamy o kimś, kto sie przyznał do czegoś, co popelnił kilka lat temu. Mi, szczerze mówiąc zwisa, co też mój ewentualny partner robił wcześniej i z kim, jeżeli tylko nie było to karalne i ma aktualne badania. Natomiast podobno żyjemy w kraju chrześcijańskim, a religia ta zakłada, iż należy wybaczać, prawda?:P Ale łatwiej dać na tacę niż powiedzieć "było, minęło, mam nadzieję, że sie to nie powtórzy" :P

Gość Gicior
Ale ona napisała,że to zrobił jak był jeszcze ze swoją byłą! To jak np. moja dziewczyna przede mną miała trzech chłopaków, to mam na nią powiedzieć dziwka!

Gość kopnij go w dupę
ja akurat jestem pewna że mój mąż mnie nie zdradza....pierwszy raz zrobił to ze mną gdy miał 27 lat...bo chciał ten pierwszy raz zrobić z osobą którą kocha...

Gość gertrudda1
a myslicie ze tymi klientami agencji jest kto inny jak nie faceci, bardzo różni, może wasi też. Jezeli kobiety sadzą, ze ich faceci nie chodzą w takie miejsca, to wiec kto chodzi, ktos przeciez chodzi! Dlatego nie bądźcie pewne ze wasi nie byli tam nigdy dla samego faktu zovbaczenia czy warto i jak to jest.

kopnij go....a skad masz pewność, że Cie nie zdradza? Tak z ciekawości pytam.

Gość kopnij go w dupę
gertruda tylko są też faceci których nawet sam wyraz dziiwka napawa obrzydzeniem a co dopiero korzystanie z usług....są faceci i faceci...

Gość hdgdfs
smieszne jest to, ze autorka mysli, ze jak ona ma kurwiarza to na pewno wszyscy facei sa tacy. komiczne tez podobnie mysli. a jednak nie kazdy facet chodzi na kurwy, ludzie opanujcie się.

Gość kopnij go w dupę
bo wiem to...on mnie tak strasznie kocha że inne mu nie w głowie...uwierz....chociaż pewnie trudno niektórym uwierzyć że mąż może strasznie kochać żonę i jej nie zdradzać..

Gość hdgdfs
i jeszcze bardziej smieszne jest to, ze czepiaja sie facetow dziewczyn tu piszących, ze one tez na pewno sa zdradzane :o bo ich to spotkalo wiec kazdego musi tak? to ze wasz facet chodzil na dziwki to moj tez na pewno bedzie? bardzo ciasni umyslowo ludzie tu piszą :(

Gość gertrudda1
wiadomo ze nie kazdy chodzi, ale przeciez ktos chodzi, inaczej agencje by upadły.

"pierwszy raz zrobił to ze mną gdy miał 27 lat...bo chciał ten pierwszy raz zrobić z osobą którą kocha.." a teraz chce sprawdzic jak to jest z osobą, ktorej sie nie kocha :P - odmiana po prostu

Gość Gicior
kopnij go w dupę Normalnie urzekła mnie twoja historia! Mnie skręca na sam wyraz hipokrytka, albo zakłamana baba!

"smieszne jest to, ze autorka mysli, ze jak ona ma k**wiarza to na pewno wszyscy facei sa tacy. komiczne tez podobnie mysli" nie kazdy chodzi, ale potencjalnie kazdy moze... ja np nie bylem nigdy

Gość kopnij go w dupę
ach wiedziałam że zaraz będą głupie docinki :O

Gość gertrudda1
kurcze ja oczywiscie zycze wszystkim kobieta tu piszacym, zeby było tak jak same myslą, zeby ich faceci byli faktycznie uczciwi i wierni

kopnij go : a czego sie spodziewalaś? Swoja drogą, nie wiesz jeszcze, że nie można być w życiu nikogo i niczego pewnym? Jedyną metodą na to, aby facet był Ci wierny do śmierci jest go przelecieć i potem od razu zabic albo wykastrować :P

Gość kopnij go w dupę
gertruda ja w pewnym sensie cię rozumiem..bo pewnie lżej ci na duszy myśląc że wszyscy faceci są tacy jk twój

glupie docinki biiora sie z tego, ze zawsze pojawia sie ciekawosc jak to jest z inną/innym i wlasnie dlatego przed dziewicą uciekalbym gdzie pieprz rosnie

Gość hdgdfs
gertruda ja w pewnym sensie cię rozumiem..bo pewnie lżej ci na duszy myśląc że wszyscy faceci są tacy jk twój DOBRZE NAPISANE

Gość Gicior
kopnij go w dupę Załóż następny topic, o tym jak strasznie kocha cię mąż, jaki z niego wyjątkowy mężczyzna i jakt to ty jesteś wyjątkowa, bo tu się chyba nie rozwiniesz!?