Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnaakaka

najwieksza glupota/wpadka itp jaka zrobiliscie po pijaku??P

Polecane posty

na kolegi urodzinach obrzygalam mu lazienke i podloge w salonie, ale przed tym lizalam sie z jednym wyznajac milosc drugiemu w czasie kiedy ten trzeci byl we mnie zakochany ha ha :P ale byly brechty jak wytrzezwialam :):):)

Gość LIZALAM SIE I
OBSCISKIWALAM Z zonatym i dzieciatym 30letnim facetem(mialam 16lat) ...... a tydzien po widzialam go na zakupach z zona i dziecmi... ale obciach....

Gość hhhhhhhhhh
1. Całowałam się z kolega 2. Awanturowalam się w klubie do tego stopnia, ze ochrona musiala mnie wyprowadzic na zewnatrz 3. Zrzygalam sie chlopakowi, w ktorym bylam zakochana na spodnie 4. Wyzwalam moja kolezanke od suk, kurw itd. i to byl koniec naszej przyjazni 5. Chcialam sie bic z kolega, zaczelam go popychac i dostal ode mnie pare razy z piesci po twarzy, na szczescie on byl trzezwy i po prostu poszedl sobie...do tej pory sie do mnie nie odzywa. Dobrze ze nie byl pijany, bo jeszcze by mi oddal

Gość ja sikałam w bramie
kiedyś też lubiłam leżeć pod stołem albo płakałam że chce do mamy

Gość hhhhhhhhhh
o ja tez czesto plakalam, z roznych blahych powodow, ze chce do domu :O a z takich smieszniejszych rzeczy, to kiedys na domowce, wzielam encyklopedie i przez prawie godzine uczylam sie na pamiec zyciorysu Chopina :D

Gość antre
zle sie czulam i karetka dojechalam do szpitala

Gość majkkkaa
ja zarzygałam sobie całe łóżko i spałam w nim, poza tym też pamiętam historię kiedy wracałałyśmy z koleżankami z koncertu i wprosiłyśmy się na jakąś zamkniętą imprezę, pozwolono nam skorzystać z toalety potem wyprowadzli nas bo żadne argumenty do nas nie trafiały

Gość moja koleżanka jeszcze
w czasach liceum i domówek, jak się upiła to modliła się i ściągała obrazy ze ścian

Ja to tez niezle zabalowalam. pojechalismy do lasu pod namioty..wydzieralam sie na wszytskich,wrzucalam kazdemu,kolezankom nawrzycalam, klucilam sie,mowilam ze zadzwonie po mafie (pojezdzilam palcem po telefonie i mowilam ze juz jada)Mowilam ze mam najwieksza wanne z nich wszstkich i ze nikt takiej dozej niema ,pogryzlam swojego chlopaka uciekalam ,plakalam potem wpadlam do rzeki i sie suszylam i wpadlam do ogniska a jak by tego bylo malo jak sie obudzilam kolo ogniska (jeszcze w nocy)to szukalam wodki...:/ Najgorzej bylo rano im spojrzec w twarz

Gość ratyeji
wydzwanialam do dawnego kolegi z wyznaniami taaaakiej milosci - na drugi dzien prostowalam wszystko ze to bylo pod wplywem %