Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _jedna taka_

Wiganna Papina- kojarzy mi sie to imię z...

Polecane posty

Gość _jedna taka_

Normalnie mi sie jej imie kojarzy z wagina. Jka mialabym powiedziec jej imie to musialbym uwazac, zeby nie powiedziec wagina. :P tez Wam sie tak dziwnie to imie kojarzy?

ja to się w ogóle zastanawiam jak można tak skrzywidzić dziecko i je tak nazwać... :O

Gość _jedna taka_
Moja kolezanka wlasnie tez zamiast Papina mowi Pipina, nie ze jest zlosliwa, tylko jakos tak automatycznie. :P

Gość imieniny
Widzialm ja kiedys w DD TVN, tez mi sie tak kojarzy ;) . w ogole imie i nazwisko jakies takie kojarzace się z no, wiadomo czym ;) Ale nazwisko jakos ujdzie, bo np. Marta Papina, Agnieszka Papina, itp. brzmi w miare normlanie, a imie Wiganna brzmi dziwacznie z kazdym nazwiskiem, np. Wiganna Kowalska. Połączenie Wiganna Papina, jest takie, ze tak powiem pipkowate :)

Wiganna to jest jej pseudonim artystyczny naprawdę ma na imię Joanna. To Wiganna sobie sama nadała a czy ładnie rzecz gustu jej się pewnie podoba i pewnie z jakiegoś powodu to zrobiła....mi się imię i nazwisko jakoś tak Romsko kojarzy.

Wikipedia - polska stylistka, kostiumograf teatralny i filmowy. Poza tym ostatnio występuje w Pytaniu na śniadanie ze swoją kolekcją.

Gość Marley
Mnie sie bardziej podoba: PIGANNA WAGINA.

Gość gość
nie znam tej pani ale za kazdym razem zamiast przeczytac wiganna to czytam WAGINA...

Gość gość
Ona ma zdaje się dwa imiona Jadwiga Joanna, tak czytałam, stąd ten zlepek Wiganna, całkiem fajnie Papina mi się nie podoba Też mam skojarzenia z waginą

Gość wagina papina
trudno ale kojarz ymi się z waginą

Gość gość
Zawsze czytam Pipanna Wagina. Ups.