Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość W-wiak

My - Warszawiacy - mamy dosc utrzymywania reszty Polakow nierobow

Polecane posty

Gość W-wiak

My pracujemy, a zyja z tego wszyscy inni. To nieuczciwe, zeby garska ludzi prawdziwie pracujacy stanowili podstawe dla calej Polski

Gość lolek0909
a Ty to pewnie jakis dorobkiewicz ze wsi na warszawe sie rzucil i teraz swieci spadadj na drzewo

To ogłoście niepodległość Warszawy i zabierzcie sobie cały rząd dla siebie, pozwalamy wam...

Ty jesteś pewnie z tych" Jestem Warszawiakiem.Przyjechałem z Koziej Wólki miesiąc temu" :D bredzisz człwowieczku

Gość romario 32
fajnie ze to ty tylko w tym kraju pracujesz pracusiu!!! .zenada i prostota.az dziw ze to z samej stolicy.przepraszamy za nieróbstwo i za zycie.WIECEJ SIE TO NIE POWTóRZY!!!walsie na ryj prostaku warszawiaku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość moim skronym zdaniem
to jakis mieszkaniec krakowa, albo innego miasta "nienawidzacego" warszawy:O

Gość pseudo-nim
jak sie wyprowadzisz to bedziesz mial problem z glowy

Gość sadsadas
"warszawiak": się znalazł...ze 2 miesiące tam pomieszkał i teraz świruje Najwięcej darmozjadów jest w Warszawie... Ja nie mam zamiaru na to płacić!

akurat jest tak , że Warszawa wiecej oddaje do budżetu niz z niego czerpie. ale to dobrze w koncu zarabia. doucz sie troche. i nie frustruj się Ty \" warsiawiaku\" na kredyt co to wolami trzy dni po rąbankie do rodziny jezdzi.

Gość romario 32
pojechać po gościu jak po burej "su.." zeby mu się ta strona po nocach sniła i na czole odbiła.niech buractwo z warszawki znajdzie swoje miejsce w szyku.przepraszamy za reszte prowincji.wiecej to sie nie powtórzy!!!! a jak leszcz ma godnośc i honor niech sie broni,inaczej jescze raz.WAL SIE NA RYJ BURAKU!!!!!!!!!!

Też mam podejrzenie, że założyciel topiku jest z Krakowa,a to z powodu zdjęcia, które zamieścił na innym topiku...

zazdrośc zżera , ze w innych miasteczkach i gminach typu kraków czy wrocław na dyskotekach i innych potancowach boso tańcza by muzyke z Warszawy slyszec.