Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BigGirlDontCry20

Czy to zdrada ??

Polecane posty

Pomożcie mi ;( Nie wiem co robic ;( Mam chlopaka z ktorym jestem 2 lata ... ostatnio sie poklocilismy i on oznajmil mi ze to koniec ;(( bylam zalamana ;((( nie moglam sie odnales ;( po 5 dniach od tego kolezanka zabrala mnie na impreze zebym odreagowala bo ja przestalam normalnie funkcjonowac ;| nie jadlam prawie wogole ,ciagle plakalam i nic mnie nie cieszyla ;( nie chcialo mi sie zyc ;( no i pojechalam na impreze .. .popilam zeby zapomniec i zaczelam sie calowac z moim kolega ;/ musialam odreagowac , wyzyc sie ;(wrocilam do domu i na nastepny dzien moj chlopak oznajmil mi ...ze to byl zart ;| ze nie chce mnie stracic bo kocha mnie strasznie mocno !! a ja sie calowalam z innym ;( jest mi teraz okropnie nie wiem co robic ;( pomozcie :(

wg mnie nie zdradzilas....powiedzial ci, ze to koniec i skoro nie odzywal sie 5 dni, tzn ze moglas to potraktowac powaznie, a nie jako \"zart\"...jednak na twoim miejscu chyba nie wspomnialabym mu o tym

a idz wcholere z takim facetem. wierz mi kiedy mowil ci ze to koniec to tak myslal tylko kiedy zrozumial swoj blad to przyszedl z taka glupia wymowka. boszee co za kretyn. :-0

Gość 23434
dowcipnis ci sie trafil :D

olej faceta. nie wyszla mu inna alternatywa i chce do Ciebie wrocic bo mu wygodnie. kochajacy facet sie tak nie zachowuje. a Ty mialas prawo sie calowac nawet z samym prezydentem, bo skoro koniec to koniec, nie rzuca sie takich slow na wiatr. a swoja droga to ciekawe co robil przez te 5 dni milczenia ;)

Gość hahahhahhah
a fuuuuj z prezydentem?

Gość Załamana256987
BigGirlDontCry20 Słuchaj mój zrywa co tydzień... Raz zerwał... Spotkałam się z swoim ex... Iii mamy widze podobną sytacje masz gg i pisz;* 2982378