Toya 22 Napisano 1 godzinę temu Jakieś imby? Coś się działo ciekawego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 1 godzinę temu Wyszło jak się różnimy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 1 godzinę temu R miał więcej empatii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 95 Napisano 1 godzinę temu Nic tam xd 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 22 Napisano 1 godzinę temu Chyba już wystarczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Toya napisał: Chyba już wystarczy? Wystarczyło dużo wcześniej ale miałes parcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 22 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Daniel86 napisał: Nic tam xd Lepiej nic tam niż rycie bani 24 h Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 22 Napisano 1 godzinę temu Mężczyźni mają często parcie. Przyswoić i zapamiętać tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 22 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Wystarczyło dużo wcześniej ale miałes parcie. Proszę o zaprzestanie cytowania mojej osoby, bo w innym przypadku będę zmuszony wyciągnąć dalsze konsekwencję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Toya napisał: Proszę o zaprzestanie cytowania mojej osoby, bo w innym przypadku będę zmuszony wyciągnąć dalsze konsekwencję. Masz co chciałeś. Czy nie tak pisałeś o mnie na przedostatniej str zablokowanego tematu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 22 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mgła napisał: Masz co chciałeś. Czy nie tak pisałeś o mnie na przedostatniej str zablokowanego tematu? Odczep się już ode mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Toya napisał: Odczep się już ode mnie. Było odpuścić wcześniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 22 Napisano 1 godzinę temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 1 godzinę temu Myślisz że się wyssrałes na kogoś, lepiej Ci i teraz se wejdziesz i będziesz popierdywał wesoło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 22 Napisano 1 godzinę temu Powoli dochodzi co odyebalas? Zmęczony jestem tym tematem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Toya napisał: Powoli dochodzi co odyebalas? Zmęczony jestem tym tematem. Do Ciebie jak widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 22 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywaloneJajcā napisał: XD Czyli się nie odczepi, czy co? Weź tłumacz, bo ty dobra jesteś w te klocki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 22 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mgła napisał: Do Ciebie jak widać O to lubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Toya napisał: O to lubię Nie zabawiasz się dziś tutaj, już o to zadbam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 22 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Myślisz że się wyssrałes na kogoś, lepiej Ci i teraz se wejdziesz i będziesz popierdywał wesoło? No tak, a co? Będziesz tu za mną łazić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Toya napisał: No tak, a co? Będziesz tu za mną łazić? Jak Ty za mną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovvski 63 Napisano 1 godzinę temu kto jest tym blokerem menel tirowiec czy fifi czy klaudia ? mnie to smierdzi kims kto udaje klaudie czyli bicu albo fifi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 22 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Nie zabawiasz się dziś tutaj, już o to zadbam Wczoraj tak się z tobą zabawiłem, że do dzisiaj mi w głowie szumi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Toya napisał: Wczoraj tak się z tobą zabawiłem, że do dzisiaj mi w głowie szumi. No, zwieracze Ci puściły widząc że stracisz bo prostuje Twoje posty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 22 Napisano 1 godzinę temu W takim razie muszę założyć pelerynę niewidkę i przelogować się na tajne konto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 22 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Toya napisał: Czyli się nie odczepi, czy co? Weź tłumacz, bo ty dobra jesteś w te klocki. Nie. Dopóki nie nastąpi radykalne podcięcie mieczem samuraja będziecie się kłócić i godzić do usrånej śmierci tragicznej jednej z postaci dramatu. Opcjonalnie 2 ale to wersja fantastyczna ze smokami. Czyli niestety nie ma nadziei na normalność w przypadku waszych matryc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 346 Napisano 1 godzinę temu Ja się już nie pogodzę z nim, nie chcę tego kontaktu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 22 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WywaloneJajcā napisał: Nie. Dopóki nie nastąpi radykalne podcięcie mieczem samuraja będziecie się kłócić i godzić do usrånej śmierci tragicznej jednej z postaci dramatu. Opcjonalnie 2 ale to wersja fantastyczna ze smokami. Czyli niestety nie ma nadziei na normalność w przypadku waszych matryc. Jeszcze mam jej dobrze zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 22 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Mgła napisał: Ja się już nie pogodzę z nim, nie chcę tego kontaktu. Ale nie skonsumowaliśmy jeszcze związku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1662 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Toya napisał: Czyli się nie odczepi, czy co? Weź tłumacz, bo ty dobra jesteś w te klocki. A coś ty tak zdziadział? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach