Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Astea

jaki podkład wybrać jeśli...

Polecane posty

Gość aegsrhhgh
astea polecam krem physiogel, poprawia stan skóry jak nic!!!

Gość Astea
dziękuję wypróbuję ten kremik :) Martyna -> to kosmetyczka mi poradziła ta co mnie malowała bo na mojej buzi nie wygląda ładnie makijaż ze względu na to że widać mi te suche skórki ... :( :( :(

Kosmetyczka robiąca makijaż? Nie wizażystka przypadkiem? A ja ci radzę udać się do dobrego gabinetu dermatologii estetycznej i tam złuszczyć tą chorą, suchą skórę. BTW, ja stosowałam i stosuję physiogel. Żadna rewelacja, słabo nawilża. Gdy ktoś ma cholerne problemy ze skórą żaden krem cudów nie zdziała. A na pewno jej nie wyleczy.

Gość Astea
ja byłam w salonie piękności ;) i kosmetyczka mi robiła makijaż ... heh a o te peelingi kwasami już pytałam się mojej dermatolog i mi ich zakazała :|

Nawet jeżeli jest kosmetyczką to wizażystką również:D. Bo tego nie uczą nawet na kosmetologii. Jeżeli zakazała Ci kwasów (mnie poleciła kwas migdałowy, bardzo delikatny, który goi i koi skórę), to tym bardziej u kosmetyczki się w nic nie baw. Ale ja bym jednak przeszła na twoim miejscu do takiego gabinetu, naprawdę dobrego i tam zapytała lekarza, który się tym zajmuje. Znałam wielu dermatologów i niektórym bym nie zaufała, szczególnie jeżeli nie mają z tym styczności. P.S. Salon piękności, jak to brzmi hehehe:D.

Gość moniqś
Też mam skórę skłonną do alergii. Używam podkładu Lirene City Matt (odcień beige) a do demakijażu mleczko rumiankowe z Ziai, dzięki któremu nie mam już tych pieczących rumieńców :P Polecam :)

Co nie znaczy, że twoja dermatolog nie ma racji. Ale czasem warto zasięgnąć innej opinii. Kiedyś trzeba wyleczyć chorą skórę.

Gość Astea
heh ja wiem Martyna, pytałam nie jedną dermatolożkę i aktualnie nie poleciła mi żadne tego, zrobić mogą ale na moją odpowiedzialność :| już sama nie wiem co robić ... jestem tak załamana ... nie mogę na siebie patrzeć i nie wychodzę z domu a pracy szukać powinnam bo skończyłam już studia ...

Gość konsultantkaMk
Witaj czy robiłaś badania hormonalne?Co zaleciła ci stosować p.dermatolog?Napisz z jakiego miasta jesteś?

To nie wiem jak źle wygląda twoja skóra, bo moja wyglądała strasznie i mnie peeling polecała każda. Ale migdałowy. Ja i tak przeszłabym się do bardzo dobrego gabinetu i na badania hormonalne.