Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniołek ona..

kto szuka miłości..poznajmy się

Polecane posty

interesuję się Kobietami ;) w końcu jestem facetem. trochę samochodami, zresztą wszystkim po trochu.. Wolę mówić jaki jestem ;) Jestem Patriotą i człowiekiem czynu, cenie ludzi szczerych, nie cierpię obłudy i fałszu, Jestem studnią Tajemnic, To ja tworzę swoją rzeczywistość ;)

kurcze:D zabiłes mnie tą odpowiedzią,ale dobrze....powiedz coś jeszcze;)

nie mów ksiąze ze na wakacje ... ale nad morzem jest zdrowsze powietrze czy to wakacje czy nie

już nie pamiętam dlaczego wybrałam taki nick-to chyba było pod wpływam chwili,tak mi przyszło do głowy;) kiedys miałam "brudna dziwka":P

Studnia tajemnic w sensie bardzo dużo przyjaciół widzi we mnie osobę która zawsze cos ciekawego powie na jakiś temat i nie boję się szczerości. Moi koledzy nie raz wracali z podkulonym ogonem ode mnie ale i tam mnie za to cenią , czesto powiezaja mi swoje tajemnice.. ale ja je tylko utapiam w studni , odbijam od wody wypowiedź i zatapiam ;) stąd ta studnia ;) Metaforycznie piękna

i ty młody masz 21 lat ??? to sa jeszcze mężczyźni którzy znaja sie na metaforach ....:)

Ewcia-- niestety nie na wakacje:(. Jade do pracy. Mam zlecenie:( A przydaly by sie wakacje...

Raczej brak jest Kobiet które je dobrze rozumieją , ale to szczegół nie warty uwagi ;)

zauważyłam że młodsi faceci są ciekawsi niż ci w moim wieku;) myslicie że powinnam się przerzucić na młodszych?:P dla niewtajemniczonych-jestem najstarsza na topiku,mam 27 latków:P

dość orginalne, lecz nieco perwersyjne nicki lubię odrobinę perwersji:P;)

no hejka wróciłam z popijawki małej i co tu widzę? już wziełyście nowego w obroty ;)

oj tak Jagga - niestety nie jesteś najstarsza ;)

Ja osobiście preferuję starsze.. Bardziej rozumieją moją wyjątkowość ;)