Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniołek ona..

kto szuka miłości..poznajmy się

Polecane posty

Ja nie mam przyjaciół, lecz czy znajdę??? sama nie wiem to czas pokaże...

ja jestem;nie szukam bo lepszy jeden prawdziwy niz masa fałszu... cudownie by było gdyby męzczyzna zycia był nie tylko mężem ale tez namiętnym kochankiem i do tego wspaniałym przyjacielem...tego mi tylko brak...

podobno najlepiej jak facet najpierw jest przyjacielem a potem staje sie kimś bliższym

Bardzo proszę się poczęstować frytkami są z majonezem, ketchupem i surówką :) Jeśli chodzi o przyjaciela płci przeciwnej to ja miałam takiego, i bardzo byłam zadowolona że takiego przyjaciela mam...niestety już go straciłam...i czuję straszną pustkę:( byliśmy przyjaciółmi od lat szkolnych zawsze był przy mnie tak samo jak ja zawsze byłam przy nim. I bardziej wierzę w przyjaźń między kobietą a mężczyzną...

najczęściej mirelka ale czasami lepiej dogaduje sie z meżczyznami niz z kobietami to zależy od obu stron czy pozwalaja sobie na wiecej i jak interpretują swoje emocje , ale nie wiem tak do konca :)

kobiety są bardzo fałszywe,zazdrosne ;szczególnie gdy tobie się układa.a facet jak to facet patrzy na świat z innej strony...

juz dawno ktoś zauważył, że kobiety stroją sie dla innych kobiet by rywalizować, a nie dla mezczyzn

Ja jestem tylko sobą nie robię czegoś tylko po to by się facetowi spodobać...będę mu się podobać to będę nie to nie i wcale się tym nie przejmuję:)