Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malinka-

***STUDIA NA WSB W POZNANIU***

Polecane posty

Kto z was tam studiuje? Ja wybieram sie tam na studia od października. Niedługo koncze technikum ekonomiczne. Mozecie mi powiedziec jak tam jest?

Gość numer eins
Napewno ciezej niz na akademii, wiecej nauki, trudniej zaliczyc. Ale jak zaliczysz matme, to poradzisz sobie juz ze wszystkim

No słyszałam że matma jesttam cięzka. A Ty tam studiujesz? Na akademii jest łatwiej?

Gość numer eins
Juz skonczylam, ciezko bylo przez pierwsze 2 lata, pozniej latwiej

Gość numer eins
dzienne fib rachunkowosc

No ja chce na finansach i rachunkowosci, finanse malych i srednich przedsiebiorstw. Najpierw I stopnia... Nie wiem, boje sie...

Gość numer eins
szkole polecam, ale uprzedzam, ze pierwsze 2 lata beda ciezkie

Gość numer eins
nie wiem jak jest na zaocznych, ale matematyka jest na tym samym poziomie, co na dziennych i z tym samym prof - tylko mniej zajec i do wszystkiego trzeba dojsc samemu. O prace bylo stosunkowo latwo

Gość numer eins
mimo wszystko dobrze wspominam mariana

Tak? :-) Jakos boje sie tej szkoly. Jakies podstawy mam, jestem po technikum ekonomicznym.... Nie wyobrazam sobie tam pojsc po ogolniaku.

Gość numer eins
ahh ten Marian zaciągał mnie do schowka na szczotki i pieścił mnie tam kijem od mopa , piękne czasy :)

Gość numer eins
nie rozumiem o co ci chodzi ?

Gość gość
WYZSZA SZKOLA HANLDU I USLUG POZNAN Chcesz zdać Maturę z matematyki i języka angielskiego? Przyjdź na kursy dla maturzystów, które przygotowaliśmy specjalnie pod kątem potrzeb i wymagań programu Matura 2016 Z okazji 20 - lecia szkoły, masz od nas prezent – kurs maturalny po najniższej cenie w całym Poznaniu. Koszt całkowity 22-godzinnego kursu to tylko 85 złotych, czyli to mniej niż 4 złote za godzinę! Jeśli po kursie zostaniesz studentem Wyższej Szkoły Handlu i Usług, cały kurs będziesz mieć totalnie za darmo! Nie przegap! Ilość miejsc ograniczona! !!Startujemy już 9 kwietnia!!