Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aliczka

blagam pomozcie, chodzi o mode

Polecane posty

kupilam sobie ostatnoi w H&M bolerko(biale, z krotkim rekawem, zaponane na guziczki-moze wiecie o jakie mi chodzi,kosztowalo 30zl) normalnie nosze rozmiar 34-36. jednak wahalam sie miedzy rozmiarem 32 a 34. ostatecznie wzielam 34 ale nie jestem przekonana czy to byl dobry wybor. bolerko jest dosc dlugie, siega mi do pasa i jest luznawe. nie wiem, moze takie sie teraz nosi, w koncu wzielam moj rozmiar, balam sie ze jak wezme rozmiar 32 bedzie na mnie za male, chociaz moglam sie zapiac i ogolnie tez dobrze wygladalam je przymierzalam. bylo jednak krotsze. co o tym myslicie?

Gość lldldldlld
Myślimy że wzięłaś za duży rozmiar. Rzecz powinna być w miarę opięta - oczwyiście bez przesady - dzianina się naciąga i trzeba to brać pod uwagę.

Jeśli jest do pasa i za luźne to lepiej wymień na mniejsze, bo będziesz się źle czuła...ja bym wolała dopasowane :)

no tak, ale nie chcialam sobie kupic za malej rzeczy, moze tak po prostu ma byc,, chociaz nie jestem do tego przekonana. bolerko bardzo mi sie podoba a H&M najwidoczniej ma zanizona rozmiarowke:O

Gość lldldldlld
Zdecydowanie takie coś musi być dopasowane.

Gość myslimy ze jestes glupia krowa

Gość lldldldlld
Dziewczę, tak nie ma być, to bolerko ma się kończyć pod biustem. Za małe to jest coś, jak się w tym nie możesz ruszać.

Gość myslimy ze jestes glupia krowa
ale brzydactwo :-0

Przepraszam myślałam o tym pierwszym . A w takim razie to drugie nie powinno byc zbyt dopasowane. ;)

moja uwaga byla skierowana do glupiej krowy:) szkoda ze nie moge znalezc tego bolerka w necie, wtedy wiedzialybyscie dokladnie o co mi chodzi, ale mysle ze macie racje, powinnam wziac mniejszy rozmiar. chociaz jest mi dziwnie jak pomysle ze bede miala ubranie o rozmiarze 32!

a myslicie ze bede mogla wymienic bolerko? w sumie mam paragon a ubranie ma metke ale nigdy nie wiadomo...

Gość ilaaaaaaaa
w h&m bez problemu Ci wymienią w ciągu chyba 7 lub 10 dni.mogą tez ci oddac kase, jeśli sa metki i paragon.i nie musisz sie nic tłumaczyc,po prostu mówisz ze chcesz zwrocic,masz do tego prawo( to w przypadku gdyba Twojego rozm jzu nie było)