Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rzygająca

Rzygać mi się chce jak widzę zapryszczone twarze u dziewczyn

Polecane posty

Gość Rzygająca

Jak można tak o siebie nie dbać??

Gość do Rzygająca
i co glupia kurwo zatkalo Cie ? zycze ci aby cie tak wyjebalo na twarzy aby blizny ci po tym zostaly wtedy zrozumiesz cierpienie ludzi dotknietych tą choroba.

Gość Rypanna
Dbaj ty o nawodnienie bo długo nie pociągniesz.

Gość Rzygająca
Wszystkie pryszczate tak się tłumaczą. Jakbyście dbały o higienę, to byście nie miały tylu syfów.

Gość Rypanna
to też do rzygającej

Gość Rypanna
ty swoje chowasz pewnie na tyłku

Gość Rypanna
Ja nie jestem katoliczką,mam 29 lat i pryszcze dawno za sobą.

Gość Rzygająca
Ja nie mam pryszczy, bo dbam o siebie. Nie zastępuję wody toną podkładu...

No na pewno:O Podam ci dwa przyklady: dziewczyna numer I: uzywa jedynie kremu bambino i nic więcej nie robi z buzią= cera idealna. Wcale nie dba o cerę. dziewczyna numer 2: używa najlepszych francuskich kosmetykow, wydaje na to w cholerę kasy, są to wody termalne, kremy z kwasami owocowymi, toniki, zele specjalne, kremy na dzien ite pe i dba milion razy bardziej ale niestety jej buzia jest tragiczna. A dba o siebie na prawdę pięknie. Obie to moje przyjaciolki. :O I niestety tak wygląda rzeczywistosc. Wiec zastanow się Rzygaczu jeden co piszesz

Gość Rzygająca
Mam za to syfilisa

Gość Rypanna
Rzygasz,to o wiele bardziej uciążliwe.A teraz idź dziecino spać i nabieraj sił do jutrzejszego rzygania.

Gość gggooo
yyy do Rzygajacej.. jestes naprawde jakas niemadra... ciesz sie ze nie masz ale to nie jest kwestia higieny... ja nie mam a miala moja siostra i jakos dbala o siebie tak jak inne kolezanki, dziecko wez nie pierdol ...i tak nie zrozumiesz;p

Gość kruszynka z lasu
ja mam tradzik a dbam o siebie ile wydaje kasy na rozne masci antybiotyki kosmetyki itd dzis wydałam na leki pond 60 zł i pomaga na troche i znow inne wiec nie jest to kwestia nie dbania o siebie.

Gość Rzygająca
Pryszczate laski powinno się zamykać w specjalnych ośrodkach odizolowanych od świata, żeby nie obrzydzały innym ludziom życia. To samo dotyczy pryszczatych facetów.

Gość pryszczata od zawsze
100 razy lepiej mieć pryszcze, niż nie mieć mózgu. :D

Gość gggooo
ja pierdole.. dziecko zamknac to trzeba ciebie... a jak ci sie chce rzygac to jaki problem ... rzygaj sobie jesli ci ulzy

Gość Rzygająca
Ja niestety zlapalam syfilis i tez mam pryszcze ale na cipie. na szczescie cipy nie pokazuje od tak na ulicy.

Gość Rzygająca
Brudasy nie podszywajcie się pode mnie!

Gość Rzygająca
I tak jestem w lepszym polozeniu bo syfow na cipie nikt nie wodzi a syfy na twarzy widzi kazdy.

Gość No to ulżyj sobie
i rzygnij!:o

Gość Rzygająca
Napisałam tak żeby sprawdzić co o mnie sądzicie. Mam cholerną pryszczatą gębę i nie myję się wcale bo moja babcia powiedziała że skóra się starzeje.Także mam krochy na plecach , pośladkach i psioszce.Nie wiem o co z tym wszystkim chodzi.Moja babcia mówi, że prawdziwa dziewucha musi być czerstwa.Już nie wiem czy babcia ma rację czy nie.Byłam już w zakładzie no wiecie ..i mi nie pomogli.Kazali się umyć ale nie chciałam i teraz jestem szczęśliwą pryszczatą, pachnącą inaczej dziewuchą.Ojej ale się sczerwieniłam.

Gość Rzygająca
Nawet tutaj, na forum nie macie odwagi przyznać mi racji.

Bo jej nie masz. :D Dlaczego mielibyśmy się podpisywać pod głupotą. ;)

Gość Rzygająca
No napiszcie że jestem stracona no nie wiem że rzygacie tak jak ja na takie jak ja plis!Czego ja chcę od życia?Chyba pójdę do psychiatry bo wy to tylko obrażać umiecie.A co byście wybrały na moim miejscu pryszcze czy nieuleczalną chorobę.Ja chyba to drugie bo z pryszczami nie da się żyć.

Gość Rzygająca
Zasyfione kretynki.

Uważam, że rzeczywiście na temat kretynizmu możesz się autorytatywnie wypowiadać - jako znająca temat z autopsji. :D

Gość Rzygająca
Przepraszam ja tak piszę "zasyfione kretynki" ale myślę o sobie. Wybaczcie jestem jakaś dziwna.Raz to za chwilkę co innego. wybaczcie proszę. Nie umiem nad tym panować.

Gość taka jakas see
od kad mam niedoczynnosc tarczycy zavczelam miec problemy z cera kremy,masci,plyny,toniki,zele i mieszanki z apteki nic nie dawaly!!! kompletnie NIC zaslanialam twarz wlosami! przestalam jesc slodycze, zastapilam warzywami i jest super prawie czysta cera!