Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozdwojony

od 10 lat kocham dzwie kobiety

Polecane posty

Gość rozdwojony

To trudne, ale czasami wspaniałe. Bardzo dziwne uczucie. czy ktoś jest w podobnej sytuacji?

i jednej i drugiej jestes wierny, a one znają się i przyjaźnią?

Gość rozdwojony
Zona nic nie wie.To byą zraniło

Gość rozdwojony
Ta druga wyjachała za granicę do pracy, czasami odwiedza rodzinę w karju i mnie...

Gość rozdwojony
Dziwne, ale ma siłę i energię dla jednej i drugiej, a każdą kocham za coś innego. \"Żono co uwielbia sex\" jak się przyzwyczaisz i nauczysz się dzielić między nimi (uczucie, czas i emocje) to może być fajnie.Jak nie to zdecyduj sie na jednego.

Gość rozdwojony
Ale wielkie słowa! Kobiety też zdradzają i co w tym dziwnego? Problem polega na tym, że nie potrafię przestać kochać tej drugiej. Zony nie zostawię bo to maka moich dzieci i jestem odpowiedzialnym człowiekiem

Gość ale jajca no nie
odpowiedzialny, to ty koleś nie jesteś bo sam nie wiesz którą wybrać. jest ci wygodnie z żoną bo ta, nieświadoma niczego poświęca się debilowi, który, kiedy ma tylko szansę, spotyka się z kochanką. moim zdaniem nie kochasz ani jednej ani drugiej. po prostu - masz wygodną sytuację. żona o niczym nie wie, więc opróżniasz jajca w drugiej. załóżmy jednak, że żona dowiedziałaby się o kochance, a zapewniam zmieniłbyś zdanie. przyłapani na gorącym uczynku faceci tracą grunt pod nogami, a do tego jeszcze jak żona wie o kochance słabnie jej miłość. najgorsze jest to jednak, że i twoja samcze rozpłodowy też bo urazi twoje puste ego. teraz się cieszysz ale zapewniam, że nie będziesz kochał swojej żony, kiedy odkryje tę prawdę, że dupczysz kochankę.życzę ci tego łosiu bo czas abyś zastanowił się czy nadajesz się na męską kurwę czy też chcesz wieść życie męża w zgodnym stadle. :P

HEJ ROZDWOJONY!! a co jak jedna kobita wezmie ci jedno jajko a druga drugie??

Gość rozdwojony
ale jajca no nie myślisz że to takie proste? Nie. Oczywiście każdą kocham inaczej. Żona to wspaniała kobieta, wielki szacuneczek. Ta druga to moje przekleństwo. Cudowne oczy i uśmiech i... bawi się mną (nie fizycznie) Tutaj nawet nie chodzi o sex. póbowałem i próbuje się uwolnić, ale to najpiękniejszy usmiech na świećie, choć bardzo wredny...

Gość rozdwojony
belva a jak tobie facet wezmie jednego cycka a drugi... nie zaniżaj poziomu, proszę