Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ja82

balsam brazujacy a golenie nog

Polecane posty

czy jak ogole nogi to zetre balsam brazujacy ze skory? nie moge chodzic na solarium, bo mam problemy z pajaczkami na nogach. zaczelam uzywac balsamu brazujacego, tylko mysle wlasnie o goleniu nog. wczoraj sie zbrazowilam a dzis musze ogolic nogi, czy zetre ten ladny kolor?

Gość do gory
jak czesto uzywacie balsamu brazujacego? codziennie czy co kilka dni?

nic nie zetrzesz, też mam problemy z pajączkami ale chodziłam na solarium. nie lubię, jak opalenizna zmywa się pod prysznicem.

Gość Asik482
Ja używam balsamu z L'oreal i jest najlepszy. Dziewczyny jako jedyny ktorych dotad uzywalam nie zmienia zapachu na samoopalacz po jakims czasie. Staje sie po prostu z uplywem czasu bezzapachowy. Świetna konsystencja i efekt, naprawde polecam.

Gość Asik482
A na dłodnie to też mam sposob. Po prostu zmarujesz je tak jak cale rece po czym bierzesz lekko wilgotny recznik ( najlepiej juz taki do tego przeznaczony bo moze byc pozniej poplamiony) i wycierasz rece od wewnatrz po czym miedzy palcami i paznokcie dokladnie zeby sie tam nie nazbieralo. Reszta dloni pozostaje ladnie opalona:)

Gość oczywiście że goląc
że goląc sie usuniesz częśc naskórka z samoopalaczem po goleniu trzeba znowu wyrównac kolor