Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katja kassin

Niemcy są lepsi od Polaków

Polecane posty

Gość grrrrrrrrrrrgrrrrrrrr
Nie ma to jak polskie nastolatki. Szczyty kultury . pozdrawiam

Gość gfdgf
Nie zapomnij ze komputer ktorego uzywasz i Internet jest wynalazkkiem z USA :)

Niemcy wyniszczali Polske do spolki z Ruskimi wysiekli elity - stad tez nie ma wartosciowej klasy politycznej w Polsce, tylko buraczano kartoflana, a po przegranej wojnie skorzystaly z planu Marshall-a. Polska \"korzystala\" z planu piecioletniego. Teraz sie, durna, dziwisz, ze Polska gorsza od Niemcow! Zwlaszcza, ze zdrowej dumy narodowej jest coraz mniej wsrod Polakow, a jesli jest jakas, to sobie ja przywlaszczaja rozne oszolomy i kibole i skiny. Niemcy lepsi od Polakow... Poszla ty, won pod Niemca!

Oczywiście - ukłon dla USA, ale historia est po stronie Europy. Nigdy nie lekceważ historii. Bo z historią możesz walczyć, ale zawsze przegrasz. Popatrz na naszych sąsiadów. Także USA odradzałabym myśli o wyprawie do Europy. Europejczycy są od nich wiele starsi, oni ich "wymyślili", dzięki nim się USA wzbogaciło, a teraz jeśli nie ruszą technologicznie to zostaną z tyłu i tu przegrają z wszystkimi bo tu ludzie są cwańsi - tak uważam. Zwłaszcza po wieku XX.

W Polsce korupcja jest genetyczna. W Niemczech jest to przestępstwo. Tu jest to ... NORMA. Poza tym 1000 innych "drobiazgów" np. szkoły (moja działka). Bez szans.

Nie dawidek - jeśli autorka topiku ma iść pod Niemca to ty do izraela - i to zaraz. A jak nie to spadaj z tego topiku. życie jest okrutne - czy się to komuś podoba czy nie. No cóz - zawsze się można chlastnąć, że tak napiszę. No nie? :(

Gość gfdgf
Usa to symbol kapitalizmu . Europa po wojnie wyszla oslabiona , a USa staly sie bogatsze .

Gość gfdgf
W USa maja wszystko snieg , gorąco . MOzesz wyjechac na floryde jak ci zimno na Polnocy . NIestety u nas w Polsce klimat jest dziadowski . KAlifornia - caly czas cieplo idealny miejsce dla czlowieka . Polska , Niemcy - Dluga zima i nieprzyjazna pogoda

USA mają dużo problemów klimatycznych, ale Polacy nie są na etapie rozwoju mózgu jeszcze by mieć o tym jakiekolwiek pojęcie. Najczęściej bo nie obrażam wszystkich. Dla Polski USA jest idealne. Ale dla mnie nie. Chciałam jeszcze napisać, że wojna konwencjonalna USA i Europy jest niemożliwa bo wszyscy Arabowie staną po stronie Europy i USA to przegra. A wiadomo jaki jest islam jak się zawezmą. Nawet Żydzi by cienko śpiewali. Ale na razie jest OK ogólnie. Bush też spuścił z tonu. Teraz wszyscy ogólnie żyją Egiptem , ale co wy możecie o tym wiedzieć. Może to znak końca czasów? Dla mnie na pewno.

Żydzi to złodzieje i szubrawcy. Nienawidzę wszystkich Żydów od razu. Nawet jak nie kradną to pajacują jak nienormalni i wszystkich skłocają. Są obrzydliwi. :( Oby kiedyś wszyscy padli na amen.

Gość antyniemka
nie wiem dlaczego sie autor czy autorka tego tematu tak podnieca, Niemcy są beznadziejni, ja ich nie lubię, ktoś pisal o ich kulturze, wlasciwie to są bardzo niekulturalni, są chamscy i uwazajaą sie za Bóg wie kogo, na 100 Niemcow, ktorych znam 10 jest milych i sympatycznych czyli 10% reszta to chamy, młodziez jest tez do niczego a DDRowcy to juz w ogole beznadzieja, większosc europejczykow nie lubi Niemcow wlasnie za ich chamstwo i wyzszosc ponad wszystkich

Gość antyniemka
dodam jeszcze ze Polacy ktorzy tam wyemigrowali lata temu tez są tacy sami jak oni, przejeli cale chamstwo od nich, beznadziejna sprawa

Gość Niemcy maja ciezki dowcip
i ciezka muzyke -łup. łup ( nie mowie o klasycznej) i mało fantazji - dla tego samego nie moglabym tam mieszkac. Sa punktualni i porządni, ale to mi nie wystarcza.

polaka cechuje warcholstwo, głupota, małostkowość, ksenofobia, marnotrawstwo, prowincjonalizm, nepotyzm, hipokryzja, cwaniactwo, słomiany zapał, zawiść.przemoc i politykierstwo

Niemieckie dowcipy nie są aż takie złe. Ale powiem wam coś - choć Niemcy też są stuknięci bo nie znoszą Austriaków w na wodza III rzeczy wybrali sobie Austriaka. Najlepsze kawały są śląskie. Te kawały są tak głupolowate i prymitywne, że to po prostu aż ciężko uwierzyć, że takie kretynizmy można wymyślić. A najgorsze z tych , które słyszałam - jednocześnie najzabawniejsze - są wszystkie te, które powstały w Raciborzu. Ludzie z Raciborza to jacyś kompletni wywrotowcy (według śląskich kawałów). I jeszcze tak sobie myślę - może dlatego tak źle na tym Śląsku teraz bo jak się popierało zdrajcę, którego nikt nie chciał zabić bo wszyscy to olewali to jak ma być? Bo Niemcy cóz... ogłosili, że Korfanty jest zdrajcą, wyznaczyli nagrodę za jego głowinkę i go olali - jak cała Polskę. A nasi? Nikt się połakomił - no to jest co jest tu. A w sumie nawet tam się uczył - ja bym na pewno nie była taka. Uczył się, pracę tam miał i to jaką i jak idiota przeszedł na stronę wroga. To trzeba rozumu nie mieć, żeby takiego kretyna popierać. Czasem myślę co by było gdyby dziś był plebiscyt i tamte czasy. Znając mnie samą nie poszłabym wcale. I dobrze bym zrobiła. Tak samo jak z tą całą beznadziejną Unią. Nie poszłam i dobrze zrobiłam. Czym się cokolwiek różni? Śmierć zdrajcom!!!