Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bukwa

sex podczas miesiączki, bez zabezpieczenia

Polecane posty

Gość bukwa

wczoraj poniosło nas z chłopakiem.. nie doszlo do niczego poważnego, jednak wszedł we mnie, wytrysku nie było. Dodam,że mam 3 dzień miesiączki, nie mieliśmy zabezpieczenia. Dodam,że to był "pierwszy raz" ale nie czułam,że błona została przerwana itp. Cykl trwa u mnie różnie 29-36 dni. Jest niedziela, mało ginekologów przyjmuje. a tabletki "po" są dostepne tylko z receptą. Co robić?

Uspokoić się. Jest bardzo małe prawdopodobieństwo, byś była w ciąży. Moim zdaniem tabletka \"po\" jest zdecydowaną przesadą. Czekaj spokojnie na okres i się nie stresuj, bo tylko go przesuniesz :)

Gość bukwa
naprawde myslicie ze tabletka 'po' jest zlym pomyslem? tak, o zabezpieczaniu sie wiem.. ale nie zawsze wszystko wyjdzie tak jak sie planuje...

Gość a co zrobic jak ktos nie lubi
w prezerwatywnie i nie chce sie truc? ;) Taka odrobina adrenalinki bywa nawet przyjemna ;)

Gość dziewica w ciunży
z tego co wiem, mało prawdopodobne żeby lekarz przepisał ci tabletke "po" po jednym włożeniu podczas miesiączki. Jeśli masz normalne cykle nie krótsze niż 24 dni to nie masz się co martwić. Czytałam, że szansa na ciążę podczas miesiączki jest tylko przy bardzo krótkich cyklach. Poza tym nie było wytrysku.

Gość nie stresuj sie
Nie ma szans, nie stresuj sie

Gość pytanie..
miałam dokładnie tak smao tyle z e byłam w ostatnim dniu okresu tzn 5... cykle mam 23-33 dni STRASZNIE SIE BOJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!NIE BYŁO WYTRYSKU WSZEDŁ WE MNIE NA OKOŁO 1-2 MINUTY AEL PO TYM POSŻŁAM SIE ORDAZU UMYC TAM W SRODKU MMYDŁEM...

Gość co to jest NPR
??

ja też jeszcze się czuję młodo :D :D :D Proszę nie mylić NPR z kalendarzykiem, metody te są skuteczne Ale co racja to racja nie dla młodych dziewczyn. Trzeba najpierw nauczyć się jak przebiega cykl miesięczny, jakie są objawy dni płodnych i ściśle się stosować do reguł i co najważniejsze wbić sobie do głowy, że to nie kalendarzyk i że tego się nie wylicza. Swoją drogą jak wczoraj się naczytałam o tym że można zajść w ciążę od pierwszego włożenia, dzień przed okresem, i to przez dwie pary majtek to stwierdzam, że jednak wychowanie seksualne jest potrzebne w szkole.

Gość gość
W ogóle nie rozumiem jak można uprawiać seks podczas miesiączki. Dla mnie to jest obrzydliwe

Gość gość
Nie no dlaczego? teraz są takie tampony w których można uprawiać seks - beppy. Są jak gąbeczka bez sznureczka. Ja kupiłam na allegro i są ok