Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czeszka eva

okres , dlaczego....?

Polecane posty

Gość tatiana.oooooo
camelcia 1 ty tez poczytaj , ja czytając taki topik zaczełam sie martwic bo bóle brzucha....okres to moze ciąża:(

Gość camelcia
Powtarzam ostatni raz W ciazy nie ma okresu!!!! Jesli juz to plamienia ktore trzeba natychmiast zglosic lekarzowi bo graza poronieniem!!!! Okres- wyrzucenia wszystkiego z macicy wiec jesli w ciazy masz okres to poronilas. WIecej nie bede sie wypowiadac Jak sie boisz to zrob test i proponuje najlepsza metode szklanke wody zamiast Seks nie jest dla dzieci

Gość tatiana.oooooo
dobra to opisze wam moja sytuacje , moze to zrozumiecie ze sie boje w dniu okresu rano zrobiłam test wyszedł nagatywny , kilka godzin potym dostalam okres i bol brzucha bardzo (ketonal wziełam) okres był obfity a szczególnie pierwsze 2 dni ale znajoma powiedziala mi ze jak bardzo boli brzuch to moze byc ciaza ale niemusi TO JA JUZ NIEWIEM

Gość tatiana.oooooo
BUDOWA- CZYTALAM TO KIEDYS BO MI KTOS JUZ TO PODRZUCIŁ a wy se poczytajcie "okres w ciazy czy to mozliwe?" na kafe to sie zdziwicie ile jest przypadków

Gość tatiana.oooooo
wiec okres w ciazy wystepuje , wiele kobiet ma wlasnie plamienia

ostatni moj wpis i karze usuac ten temat do tego linku co podalas : tam pisz takie same glupie gowniary jak i ty i wiesz co zycze ci zebys byla jednak w ciazy (co oczywiscie jest niemozliwe) to moze wtedy poczujesz sie dorosla . a troche strachu ci nie zaszkodzi , przynajmniej na przyszlosc moze bedziesz madrzejsza

Gość tatiana.oooooo
ale!!!!!!!!!!!!! wszedzie trąbia ze mozna plamic w ciazy

Gość tatiana.oooooo
wiecf okres w ciazy wystepuje , kobiety na forum pisały ze plamienia mialy nawet do 3 miesiaca

Gość tatiana.oooooo
poczytajcie sobie na forum

Gość tatiana.oooooo
jak niewiezycie to se poczytajcie

olawd---> pohamuj sie trochę, bo możesz stracić część swojej twórczości albo zyskać czasowego bana to dotyczy także reszty posługujących się wyzwiskami i wulgaryzmami

Gość tatiana.oooooo
modero a czy mozna plamic okresem w ciazy?