Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fochliwa kobietka

Foch - najlepsza broń kobieca

Polecane posty

Gość fochliwa kobietka

Uwielbiam to robić zwłaszcza, że mój facet na to reaguje w ten sposób, że mam co chce :-p Dziewczyny uczcie sie ode mnie, faceci musza znac miejsce w szeregu. Jak coś jest nie tak jak chcecie to wystarczy mały foszek i facet jest nasz :-p Wtedy jeszcze musi nas przeprosic za to, ze zrobil cos wbrew naszej woli :-) Możecie mi nie wierzyć, ale ja tak mam :-p Czego i Wam życzę

Gość fochy strzelaja
tylko glupie lachony :-o nic nimi nie osiagniecie, chyba ze macie faceta ciote :-p

Gość to dobrze ze lubisz

Gość to dobrze ze lubisz
strzelac fochy FOCH- Fachowe obciąganie Chuuja

focha - najlepsza? chyba najgorsza. i to nie tylko o baboli ale i u facetów. nie trawię bab, które strzelają fochy.

to jest dobre dla dzieci, które nie dostały tego co chcą i próbują tanimi zagrywkami wymusić na rodzicach kupienie lizaka jak się nie ma inteligencji to się stosuje metodą obrażania :O

Gość fochliwa kobietka
Wypraszam sobie !!! Nie jestem dzieckiem ja po prostu wiem czego chce i do tego dąże a foch jest idealnym sposobem na osiągnięcie celu i co to ma wspolnego z byciem dzieckiem ? :-o

focha u kobiet kojarzy mi się z infantylnością nie idzie po Twojej myśli ? tpniesz nóżką i już masz? :-o to dobre dla dzieci. rozkapryszonych dorosłych dzieci.

Gość fochliwa kobietka
Poza tym ja nie wymuszam na rodzicach a jedynie od faceta biore to co chce :-D A jakby on spróbował strzelićfocha to zagrożę że go zostawie i od razu jest potulny jak baranek :-p Co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie - to powiedzenie sprawdza sie w moim zwiazku :-D

Gość pewnie w czasie jak ty
strzelasz focha twój facet ma czas "strzelić" coś na boku, ty nie widzisz bo jesteś zajęta fochem za chuda w uszach jesteś na manipulacje, prędzej tobą manipulują chyba że trafił ci się większy debil niż ty sama

Gość wydajnyyyyyyyyy
kobiety sa popierdolone czego dowodem jest fochliwa kobietka

a mnie kurwica strzela jak ktoś strzela focha. Wiadomo, bo tak jest najwygodniej:O To dzieci się obrażają. Dorośli rozmawiają. Ktoś, kto strzela focha jest po prostu niedojrzały:O i odpychający.

Gość fochman
dodam ze fochy rowniez dzialaja na kobiete strzele focha i moja kobieta robi co chce raz dwa i mam lodzika na zyczenie zebym sie nie gniewal :)

Gość OJOJOJOJO
Powiem ci tyle że twój "facet" to zwyczajna ciota. A ty to najzwyczajniejsza idiotka. Współczuje wam obu.

Gość Aj Aj Aj Aj AJ
Ja jak ktoś strzela focha to go olewał i jeszcze bardziej sie wkurza. Przynajmniej się oduczą...

Gość moj facet tak robi
jak qwertz napisala :O dlatego lepiej sie nie fochac, bo bedzie gorzej:P

Gość
qwertz => cóz, ja po prostu \"mówię zobaczymy się, jak ci przejdzie\" :P Skuteczne. No, a jeśli babka woli te swoje popierdolone gierki i \"honorek\"... Tedy raczej nie ma co sobie nią głowy zawracać.

fochliwa- twój facet to ciota po prostu, każdy normalny byłby już z inna:/ trzymaj go- drugiego takiego nie znajdziesz:D

kurwa :O STROIĆ FOCHY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niedouczone dziewice językowe :p

Gość fochliwa kobietka
Jednak moją najstraszniejszą bronią jest smarowanie sobie kupra wydzieliną godową kabipary paragwajskiej przy wtórze szamańskich zaklęć z okolic Hrubieszowa :classic_cool:

Gość furiat
Jak moja kobieta stroi fochy to może być pewna, że padnie ofiarą mojej wściekłości! Nie ma szansy na fochy!

Moim zdaniem, kobiecymi fochami przejmują się tylko faceci-pantoflarze:-P Facet to ma być facet, jak trzeba to walnąć pięścią w stół i postawić na swoim, a nie zwracać uwagę na każdy grymas swojej księzniczki. Mnie mój oduczył fochów. Przestał na nie zwracać uwagę, ewentualnie odpowiada mi tym samym. Ten sposób okazał się niezawodny:)

Wszystkie sposoby, które stosowałam na innych facetach i działały (fochy, obrażanie się, tupanie nóżką, płacz) - na niego nie działają :) Ten facet jest niewzruszony:) I to mi się w nim podoba:)

Bo tylko lamusy miękkim chuujem robieni dają się w ten sposób wodzić za nos :o Strzeliłaś focha? To wypad, przemyśl swój błąd i wróć usłużnie do swego Pana :classic_cool:

Gość smutna kasia od ranaaaa
to Ty masz autorko 15 lat chyba skoro ak sie zachowujesz..Ja nanwet nie wiem co Ty rozumiesz pod pojeciem foch ale moge sobie tylko wyobrazic-glupie miny i obrazanie sie tak? To kompletna dziecinada,nie ciesz sie bo Twoj facet na pewno debilem nie jest az takim i przejrzy na oczy i Cie kopnie w D...

Gość furiat
jak mnie chce wqrwić to foch na mnie działa jak płachta na byka!

Gość Ala B. Wawaaaa
Jaki foch! Najlepsza tesura..to na biedną ofiarę! Że mąż zły, ja sama itp I będzie przy was jak piesek! Murowane! pozdrawiam: Ala z 2 dzieci- każde z innym, ale kasiatym:P

Gość strzel sobie w łeb
nie no spoko tylko się nie zdziw jak któregoś dnia Twój facet zniknie zanim zauważysz, napewno jakaś normalna kobieta pocieszy go kiedyś jak będziesz zajęta swoimi fochami a potem go z rozkoszą przyjmie. hahahahaha

Gość taaaaaaaaaaaa
kto mieczem wojuje