Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka jakas see

prosze o porade!!!!!

Polecane posty

Gość taka jakas see
dziekuje za opinie:) tzn jestem szczupla boje sie,ze czarny mnie wyszczupli:( chcialam biala ale jakos cienko sie prezentuje:O

Gość taka jakas see
zaznacze,ze nie moja hehehehe:P:P:P:P ale biała sie brzydko prezentuje na tym obrazku buuu chyba ,ze w rzeczywistosci wyglada inaczej a czarna nie pasuje?

Gość taka jakas see
włosy mam blond,oczy niebieskie,cera raczej ciemna(brazowa)

Gość zolty kubek
brazow,czarna i blekitna

Gość davetch
bierz blękit

to chyba biała będzie dobra na opalonej skórze. W czarnym ja blondynek nie widzę, ale to tylko moje zdanie. :)

Gość taka jakas see
no blekit wziela bym z checia ale chcialam zalozyc biala lub czarna spodnice na komunie i dlatego sie nie moge zdecydowac a niebieskich dodatkow nie mam:(

biała lub czarna, turkusowa mi się nie podoba, jak już, to ewentualnie błękitna jeśli to komunia Twojej chrześnicy/ chrzesniaka, to może nie kupuj czarnej, moja ciotka - chrzestna założyła czarny strój na mojej komunii, wygladała źle (tzn wizualnie ok, ale dziwnie przy dzieciach komunujnych), nawet teraz jak ogladam zdjecia z komunii nie podoba mi się, jak sie ubrała ale oczywiście Twój wybór :) a bluzeczki bardzo ładne- zwłaszcza czarna :)

Gość taka jakas see
jesli zaloze blekitna bluzke biala spudnice i czarne buty bede wygladala jak pajac:) nie majac ani torebki ani np.bizuteri z dodatkiem niebieskim

ojej,co za kawał gniecącej się szmaty :o w życiu bym czegoś takiego nie założyła,ale cóż,każdy ma swój gust. Jakbym miała wybierać,to biała.

Gość taka jakas see
ta bluzke mam juz obcykana u nas w centrum maja IDENTYCZNE tyle,ze za 59zł a tu na aukcji sa za 24,90zł niby zadna rewelacja ale wizualnie fajna zaraz poprzymierzam kolory i zobacze ale chyba wiekszosc jest za biala:)