Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arabellllla

a imie MAGDALENA ???????

Polecane posty

Gość arabellllla

a takie imie???

Gość magdalena ale nie Magda Ladnie
-

ma wiele zdrobnień Madzia, MAgda, MAdzius, MAdziusia, MAgdalenak, Lenka

Gość zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
sliczne:)

Gość 12 groszy ...
"Magdalena gdy popije, robi laske gdzie byle"

Oczywiście jestem zdania że to najpiękniejsze imię :P I jestem wdzięczna rodzicom, że tak mi dali ;) Tata wybierał :D I do dziś mi powtarzają, jak się nad tym rozwodził....: \"Jak będzie malutka, to będzie Madzia. Jak będzie nastolatką, to będzie normalną, fajną Magdą dla swoich rówieśników. A jak będzie pracować na poważnym stanowisku to będzie Panią Magdaleną\" - w sumie...coś w tym jest ;) Oczywiście, napisałam to z przymrużeniem oka - że niby najpiękniejsze imię - wiadomo, że każdemu podoba się co innego i to jest normalne. Ale przyznajcie, że coś w tym wywodzie mojego taty jest! Bo w sumie, jeśli o mnie chodzi to jego \"proroctwa\" spełniły się prawie idealnie (poza \"poważnym stanowiskiem\" to się nawet zgadza :P). Radzę więc przy wybeiraniu imienia zwrócić uwagę, żeby na każdym etapie życia było stosowne i nie sprawiało dziecku/dorosłemu człowiekowi problemów ;) Co do mojego \"stanowiska\" jeszcze - pracuję w przedszkolu i zauważam trend powracania do \"normalnych\" ładnych polskich imion - po chwilowej fascynacji Nikolami, Sandrami, Oliwkami....coraz częściej pojawiają się Anie, Kasie, Małgosie i Magdy właśnie. A także Michały, Marciny, Tomki, Pawły, Piotrki. I moje ulubione - Franki :D I wreszcie czuję że pracuję w polskim rpzedszkolu ;) Jeszcze dwa lata temu na całe 170-osobowe przedszkole była JEDNA Ania i żadnje Kasi....!

Madzia to ladne imię. Może i moja córeczka miała tak na imię, gdyby nie fakt,że tak nazywała sie ex mojego chłopa :D

Gość o nieee
!!! to imię jest zbyt wyjątkowe żeby miało późńiej być takie oklepane!!!

Gość dollylolly
A ja nie przepadam za swoim imieniem. Jak dla mnie zbyt twarde ale to tylko moje zdanie.

Ja tak mam na imię i mam raczej mieszane uczucia. Sama Magda wydaje się być zbyt twarda, a Magdalena rzadko kto na mnie mówi. Na każdym etapie swojego życia byłam Magdą i już się do tego przyzwyczaiłam. To imię coś w sobie ma, ale znam tyle Magdalen, że to jedno z najbardziej oklepanych imion z jakimi miałam do czynienia.

Gość fgjdkgjdkg
nie!!!!!!!! brzydkie!!!!!!!!!!!

Gość magnneezzzz
tylko, ze MAGDA i MAGDALENA to dwa rozne imiona !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!