Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grotesky

Jak żyję? a Wy? raport

Polecane posty

Gość grotesky

mam 25-30 lat , zarabiam 1500 pln, siedzę w pracy po 9 godz. na odludziu, wiec nic nie mogę załatwić miałam swoje pasje, hobby, ale facet z jakim jestem wszystkiego mi zabronił i nadal nie dorobiłam sie samochodu, mieszkania, wiec jestem ciagle zależna nienawidze tego kraju nienawidze siebie mam okropne włosy, jestem niska mam ładne zęby nie mam kontaktu z rodzicami-wykluczyli mnie za mój ateizm myślę, ze również i oni ponoszą winę za mój brak samoakceptacji marzy mi sie erotyczna zabawa z kobietą-dla odreagowania

Gość wiosenna mgla
wiek: 25-30 lat stan cywilny: szczesliwa mezatka aktualnie nie pracuje, jestem studentka mieszkam za granica co do wygladu: ponoc mam ladny usmiech i zeby powinnam troche schudnac ogolnie akceptuje siebie, choc uwazam, ze moglabym byc bardziej przebojowa i mniejszym leniem.

wiek:26 studia:dwa nieskonczone kierunki zycie uczuciowe:szczesliwe praca:brak dom: w planach zajecie:prowadzenie domu znajomi?sporadycznie proszone obiadki?czesto dieta?w trakcie zakupy?czesto nalogi?papierosy szczesliwa?nie dlaczego?nie mam zawodu, figury klaudi szifer, i wielka lipe za oknem a mam alergie...fuck