Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olałam honor

miałam dosc czekania na jego krok i sama go zrobilam - opłacało sie

Polecane posty

Gość olałam honor

zawsze bylam typowa ksiezniczka jesli chodzi o relacje z facetami, nie odezwalam sie pierwsza, ewentualnie odpisalam na smsa czy zgodzilam sie na spotkanie, choc sama nie proponowalam... do czasu poznałam kogoś, w sumie to on mnie poderwał wział mój tel , gg i cisza. niewiem czy z nudow czy z nerwow ze sie nie odzywa zaczelam pierwsza gadke, i tak przez miesiac czasu zawsze ja! nie do pomyslenia:) a teraz facet zakochał sie bez pamieci, niewiem jak to zrobilam:) rozkochalam go sposopem takim jak zawsze mnie bajerowano, zachowywalam sie jak facet:) i teraz jak go mam to mi sie znudzilo:) teraz rozumiem facetów:) sposób dobry:)

Gość zmanierowana krytykantka
bo ja wiem. tak to bys dotad siedziala zelektryzowana przy telefonie a tak sie nudzisz. :(

Gość olałam honor
zaraz znajde nowego:) spodobała mi sie ta zabawa:)

Gość mnie sie udalo
i prawidłowo. denerwuje mnie ze dziewczyna nie powinna dzwonic, podrywac itp. ze niby sie narzuca, bzdury po przeczytaniu koniec zludzen, tezeba obalic ten mit

Gość nalesnik
hmmm dobra z cieebie zawodniczka jest...ja niedawno zrobilam 1 krok ale chyba nieudolnie.zalezało mi n agosciu zeby sie znim spotkac.zaproponowalam wypad na piwo "kiedys"i on to chyba zle zrozumial i odpowiedział ze pracuje a ja focha puscilma i odpowiedzilam ze propozycji nie było troche to pokrecone ale wynka ztego ze nie potrafie postawic sprawy jasno.buuhbu.moze masz dla mnie jaks rade//?

Mężczyzna powinien znać swoja rolę. To on powinien wychodzić na poczatku z inicajtywą. W końcu to on ma zdobywać :P Jak dla mnie to jest piękne. Kobieta- do niej taka rola po prostu nie pasuje. Niekobiece mi się to wydaje... ;) I zadna nieśmiałość itp. nie usprawiedliwia zauroczonego faceta do zaniechania jakichkolwiek działań, aby poznać kobietę, która go zaintrygowała. Wiadomo nigdy nie będzie tak odważny jak ktoś śmiały, ale jakiś chociaż maleńki krok- przełamanie kompleksu w walce o własne szczęście. To sie docenia :)

Gość olałam honor
na poczatku nie mozesz fochow robic, jak cos ci sie wymsknie to obracaj w zarty;) traktuj wszystko na luzie, smiej sie spraw by poczul sie jak bog, pytaj o jego prace , szkole itp. chocbys miala usnac przy tej gadce udawaj zainteresowana:) pokarz ze moze ci ufac, niech sie zwierza, doradzaj mu, chwal czasem badz nieporadna i niech ci pomoze:) mow dwuznacznie:) oni mysla fiutem to dobrze zeby czasem im stanol:) po miesiacu jest twoj:)

Gość dejot
z nieba po prostu wam to pasuje tak sobie przebierać a te mity o roli, myśliwym itd wiesz gdzie możesz sobie wsadzić.... skończyły się czasy prosperity

Gość valerian
To sie docenia ....... Ta docenia jak ci się facet fizycznie podoba...jak nie to masz delikwenta w dupie....wiec wez prosze nie pierdol

Gość weroooo
no i fajnie:) ja natomiast zauwazylam ze jezeli ja sie nie odezwe i tak sobie bezstresowo poczekam troche to okazuje sie ze on sie zastanawial przez ten caly czas dlaczego ja sie nie odzywam,pisze ze teskni itd takze to nie jest dziewczyny tak ze oni nie odzywaja sie bo nie sa zainteresowani, po prostu czekaja tak jak i my na ten ruch ;]

Gość nalesnik
tylko ze ja nie nie widuje go codziennie zebym mogła prowadzic znim takie rozmowy... przez gg to nie to samo.po tym jak mnie olał juz sie 1 nie odezwe. ostanio bawilismy siewm jednym klubie to tylko sie przywitalismy do rozmwy nie doszło jakos nie moglismy sie znalesc hehehh....jakby mu zalezało to by podszedłi pogadal z emna.

Gość ale co się
opłacało? to,że facet sie zabujał a Ty się nudzisz?..brak logiki..no chyba,że wet za wet za inne rozkochane przez facetów dziewczyny..

Gość olałam honor
no dokladnie:) mnie tak traktowano - rozkochiwano i olewano:) to teraz ja sie nauczylam tej sztuki:)

a nalesnik nic nie zrozumiala... na czym mu mialo zalezec, skoro jedyne co zrobilas, to strzelilas focha i w sumie splawiająco gadałas o jakims piwie?

Gość nalesnik
ale jak dac do zrozumienia ze zalezy mi bez takiego owijania w bawełne.ile mozna sie meczyc kurna..))))

napisz do niego pytajac czemu takiego niedostępnego udaje i na to piwo o ktorym gadaliscie nie daje sie zaprosic i ze nie ma czego sie bac, bo go przeciez nie zgwałcisz

Gość nalesnik
komicznie ty to jestes zabawny usmialam sie normalnie. w sumie to dobry pomysł ale nie chce znowu byc odrzucona...gnojek zniego i tyle.buuuuuuu

gnojek czy nie, ale Ci nogi miękną gdy o nim myslisz, wiec pisz do niego i nie marudź.. spytaj sie jeszcze czy zawsze sie tak boi, jak go kobieta podrywa? :P

komiczne. dobry jestes w podrywaniu facetow ;)

"I zadna nieśmiałość itp. nie usprawiedliwia zauroczonego" jest nieśmiałość i "nieśmiałość"... jak ktoś przez nieśmiałość unika nawet posiadania znajomych to na pewno nie zrobi nic do kobiety która by go zainteresowała... no inna sprawa, że ta kobieta i tak by go odrzuciła, bo po co jej ktoś taki. "pytaj o ..., moze ci ufac, niech sie zwierza, doradzaj mu, chwal" :D na mnie by nie zadziałało :P

Gość nalesnik
no ta jeszcze mnie wysmieje i uda ze nie wei o co chodzi wtedy to ja w ogole mu sie na oczy nie pokaze.kiedys jak z nim gadałam to powiedzial z enie lui pewnych sibie kobiet wiec chyba takim zagraniem nie mam czego u niego szukac...

nie lubi pewnych siebie? toz to nie lobuziaczek tylko jakis porabusek

no no komiczne nie podpuszczaj jej po co komu taki facet, ktorego trzeba podrywac?

Gość nalesnik
a to majakies znaczenie.. wiesz raczej slysze zawsze jakies komplemanty na temat moje urody wiec chyba nie mam sie czego bac..a moze jednak....podstawowym miom problemem sa kompleksy i brak pewnosci siebie.. nie mowie ze jest chuda jak patyk no ale troche tłuszczyku mam ...wez bo zaraz bede myslala ze to tylko o moja urode chodzi..chce przypomniec ze kiedys on mnie 1 zaprosil na spacer ,tylko bubu

dziewczyno. nie drwij z normalnych ludzi