Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęliwy rogacz

moja żona zgodziła się na stały układ z dodatkowym facetem

Polecane posty

Gość miaaaa
marrrtaaaaa dziwko juz przylazlac? Wypierdalaj suko na pole obciagac psom pojebana kurwko!

Gość miaaaa
Problem w tym ze ja nie jestem psem ktory cie pokrywa jak piszesz w swoich pojebanych tematach ty chora dziwko! Wpierw uprawiasz sex ze zwierzakami a potem obrazasz innych?!Trzeba ci zbanowac konto szmato!

Gość szczęśliwy rogacz
nie będę zazdrosny. mieliśmy już kilka trójkątów i było super. a zazdrosny o to że jakiś facet lepiej "dogodzi" żonie? nie przeszkadza mi to. uwielbiam, gdy mojej żonie jest dobrze

Gość tak ale zarazem nie
Jestem kobietą i lubie trójkaciki,ale tylko z facetami którzy sa dla mnei obojętnie uczuciowo i dla których ja tez jestem obojętna.Nie wyobrazam sobie trojkata z osobą którą dazyłabym uczuciem.Nie miałoby to znaczenia,ze ja bym miala z tego korzysc(dwoch facetow).Trojkaty w zwazkach z uczuciem koncza się źle,chyba,ze po prostu to nie jest prawdziwe uczucie.

szczesliwy zapytalam bo w ukladzie odwrotnym czyli 2K + 1M z moim facetem mysle ze bylabym ostro zazdrosna. Natomiast w ukladzie 2M + 1K raczej nie czulabym sie dobrze. Pozdro

Gość szczęśliwy rogacz
mnie nie ciągnie do 2k+m, najbardziej kręci mnie 2m+k

Gość ON do TRÓJKĄTA
do: "szczęliwy rogacz" Ja jestem jak najbardziej "za"