Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniafla

Włosy wypadają z cebulkami!!

Polecane posty

Gość aniafla

Mam 23 lata i ogromny problem z wypadaniem włosów. Od roku nieustannie zazywam różne witaminy, feminatal, skrzypo vita, bio-uroda, cynk, biotyna, stosuję naftę i olejek rycynowy oraz cytryne, odżywke wax i nic nie dziala.Trace włosy a najdziwniejsze jest to ze one ciągle odrastają,jest pełno małych włosków i cieszy mnie to ale co z tego jak wyrosną nowe to wypadają stare, i tak w kółko a w rezultacie mam tak cienkie i liche włosy ze szkoda gadac. Poradzcie mi co mam zrobic,mam juz tego dosyc, wszyscy sie pytają co to za małe śmieszne włoski na czole,takie krociutkie jakby mala grzyweczka...a to te niekonczace sie odrosty, co odrosna to znow wypadaja zawsze z cebulkami a wlosow nie farbuje, nie uzywam suszarki ani pianek, nie wiem co mam juz robic.powiedzcie czy tez macie podobnie, czy tez wypadaja z cebulkami...

Gość neska22
Ciesz sie, ze ci odrastaja. Mi wypadaja od paru lat bez przerwy i z niesamowicie grubych wlosow, ktorych kazdy mi zazdroscil zostaly mi strasznie cienkie wlosy:O:O

Gość wiki20_1988
hej dziewczyny znam wasz problem,przechodzilam to samo rok temu. teraz jest ok.probowalam wszystkiego..a tu..pomogl mi szampon do wlosow,zwykly head&schoulders!powaga!!!!

Gość wypadanie to też mój problem
I to ogromny! :( I tak jest od kilku ładnych lat. Byłam u lekarza jednego, drugiego i... szkoda gadać :( Krótko mówiąc pomocy żadnej. Odstawiłam wszystko co do tej pory łykałam a było tego tak dużo jak u Ciebie (jeszcze dodam revalid, humavit, tran, wiesiołek) Teraz tylko salfazin i jem dużo cebuli (ma działać podobno) i jest jakaś malutka poprawa. Miejmy nadzieję, że wrócę do normy :) oza tym jestem uczulona na naftę i większość szamponów także o maseczkach do włosów, balsamach, odżywkach czy zwykłym wax na porost włosów nie może być nawet mowy. Ech, a kiedyś to miałam włosy jak modelki w reklamach... Żal :( :( Spróbuj cebuli jak ja może Tobie pomoże? :)

Gość neska22
Ja mialam kiedys takie grube wlosy, jakich sie teraz nie widuje. Teraz wygladaja tragicznie i zwiazane i rozpuszczone. Wypadlo mi jakiej 70% wlosow w przeciagu 6 lat. NIe wiem jaka moze byc tego przyczyna...:(:(