Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość be_eata

ciąża-pomoc

Polecane posty

Gość be_eata

Witam, mam pytanie odnośnie ciąży. Czy jest możliwe, że jestem w ciąży jeśli współżyłam z chłopakiem 2dni po zakończeniu miesiączki {ok.17 luty 2008 }. Za miesiąc okres dostałam tak jak zawsze- bez żadnego opóźnienia, natomiast w kwietniu jak dotad sie nie pojawil... { mam cykle 30dniowe, ostatni okres mialam 10marca } Bardzo prosze o opinie :) pozdrwaniam

Gość pamparam
nie jest to mozliwe

Gość ewa taka mała
nie skoro mialas okres a teraz niemasz to pewnie ci sie spoznia albo jakiez zaburzenia cyklu

Gość be_eata
dzieki, troszke mi ulzylo :) , dodam jeszcze, ze nie mam zadnych nudnosci, zawrotow glowy etc.

Gość ewa taka mała
NA BANK dostaniesz okres moze to przez stres sie spoznia jezeli od ostatniej miesiaczki niewspólzyłas to nie masz sie co martwic! są plamienia krwia w ciazy ale to bardzo rzadkie przypadki i u kobiet które rodziły wiele razy (np. czwarta ciaz) i to są tylko plamienia ze wystarczy wkładka -kilka kropel ale to sie wiąże z niebezpieczenstwem , a ty okres mialas wiec NIE MARTW SIE KOCHANA

Gość be_eata
dzieki wam :D uspokoilam sie naprawde :D ale test chyba dla pewnosci zrobie :D bo wyczytalam gdzies na forum, ze ktos tam mial normlany okres do 6msc? ; O ale nie wiem, bo gdzies dalej przeczytalam ze -'ja jeszcze czekam aż napisze że zna przypadki że kobiety maja okres normalnie a są w ciązy' -' heheheh ' -''się śmiej mało ty takich jest co się boja ciąży a okres mają . Co najmniej raz na dwa dni taki przypadek jest na forum. Przynajmniej się pośmiać można' wiec nie wiem :P ale dla takich osob , w sumie nie doswiadczonych jak ja :P , to wielka niewiadoma i doiero w takich przypadkach zastanawiaja sie 'hmmm... czym jest ciaza? ' :P oczywiscie nie w tym WIADOMYM znaczeniu, tylko objawy etc. jeszcze raz dzieki :)