Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak tu wyjątkowo nudno

może jakiś kontrowersyjny temacik ktoś rzuci bo nudą wieje..

Polecane posty

:p

nooo bo nie ma co robic:-o dejzi 69 moze ty cos glupiego napiszesz posmieje sie troche?:p

ja chcialam zpaytac.... ale sie wstydze....ale jednak zapytam.... czy jestem w ciazy??

mamani- absolutnie ni jesteś- masz poprostu wzdęcia

ike :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ale mi 2 kreski wyszly!!!!!!!!???????

ciąża jest przy trzech- 2 czerwonych i jednej niebieskiej a jak wyskoczy zielona- to znaczy że test niedobry zreszta sposób sprawdzenia podała ci kiedyś "swiętej pamięci" owocowa

kontrowersyjne? alez prosze: - religia zostala stworzona dla pieniedzy i wladzy, jest to najbardziej hipokrytyczna instytucja na swiecie. :p - feministki powinny objac wladze w sejmie. :p - aborcja powinna zostac zalegalizowana na calym swiecie. :D jeszcze? :D

a ja my slalam ze jak 3 kreski wychodza to sa wtedy bliźniaki :(:(:( niedouczona jestem :(:(:(

nie no z ta aborcja to moze nie, ale ja to bym chciala zeby Rydzyk byl premierem a Pec prezydentem

Gość bleble1
O BOZIU MOZE COS LEKKIEGO A NIE ODRAZU POLITYKA. Z DRUGIEJ STRONY TO NIEZLY KABARET

niuł- oj tam prawdziwie kontrowwersyjny- " mamuśki moherowe berety nie rozumieją sensu podanych wcześniej tematów, potrafią tylko prać sprzątac, gotować i dawac tyłka"

z religią sie zgadzam jednak ma tez swoje plusy... ktos to wymyslil ze lepiej wierzyc niz nie wierzyc bo jak nie wierzysz a potem umrzez i sie okaze ze Bóg istnieje to znaczy ze dupek z ciebie a jak wierzysz i sie okaze ze Boga nie ma to w sumie nic nie stracisz :D:D:D feministki nie chą chyba potrzebne w dzisiejszych czasach... a aborcja... coż kazdy ma wlasne sumienie i ja sobie moge tylko napisac co o tym mysle a czego nie mysle a to i tak nic nie zmieni ...

" mamuśki moherowe berety nie rozumieją sensu podanych wcześniej tematów, potrafią tylko prać sprzątac, gotować i dawac tyłka" ehehe, ciekawe dlaczego zadne sie jeszcze nie zlecialy. :D

a ja jestem katoliczką czego się nie wstydzę- wierzę w Boga i kościół- ale wiem , że teraz jest moda na nie wierzenie, wierzenia na wszelki wypadek, niepraktykowanie, ewentualnie nie przyznawanie się ;)

Kurcze ja mam podobny problem!od prawie 9 mcy nie mam okresu dziwnie mi brzuch urosl cos w nim dziwnie kopie mam wahania nastroju mam ciagle ochote na truskawkowa czekolade z wedla i czekoladowe lody big milk.Myslicie ze to ciaza????:p niuł brend - jestem ZA!;) procz ostatniego:-o

niul- jak to się nie zleciały;) przecież jestesmy:P

ja niepraktykuje... bo mi sie nie chce... szukam usprawiedliwien ale prawda jest taka ze jakby mi sie chcialo to dalabym rade wyrwac sie na te 40 minut do kosciola... ale mi sie nie chce i nie widze w tym glebszego sensu jak narazie... Moze kiedyś...

mantodea to ei ciaza to tylko tasiemiec, wiec spokojnie mozesz jesc truskawkowa czekolade:) a swoja droga jak mnie boli brzuch tak z boku czy to kolka? a moze to zebro:)

" mamuśki moherowe berety nie rozumieją sensu podanych wcześniej tematów, potrafią tylko prać sprzątac, gotować i dawac tyłka" Buahahahahaha....ja jeszcze umiem sex i role uprawiac:p

mantodea- masz obcego w brzuchu- poddaj się dobrowolnemu odstrzałowi- bo czeka nas przez ciebie zagłada planety

zawsze jest czas na odwiedzenie takiego forum z dziedziny ciaza i porod:) moj wujek ostatnio urodzil... kamienia

sumaka- ty też już zarazona!!!! jak tak możecie- baba z babą się gzić i jeszcze potem udawać że jesteście w ciążach! obcy się rozprzestrzenia!!!

Buahahahahahahaha ej dziewczyny bo powaznie na porodowke wyjade hahaha Cztery kreski zolta czerwona zielona i niebieska.Myslicie ze to dobrze???

mantodea- kolorystyka twoich kresek swiadczy o tym że napaliłaś się trawy:P

zarazona?? nie nei ja mam co najwyzej tasiemca a wujek wzial kamienia do domu na pamiatke. za to opowiem wam pewna sytuacje: kumpel mial dziadka w szpitalu bo mial jakies probelmy i musieli mu usunac narzady meskie (fachowo nazwane:D) i kumpel to dziadka z tekstem: dziadek to teraz moge ci mowic babcia:D

Gość wqad kfy3i
wierzycie w Boga??